Bαφή μαλλιών που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την διάθεσή σου!! (video)

Αποτέλεσμα εικόνας για Lauren Bowker hair change

Έχεις δει σίγουρα (μπορεί και να τα έχεις δοκιμάσει) εκείνα τα κραγιόν που αλλάζουν χρώμα όταν έρχονται σε επαφή με τα χείλη σου.
 Η λογική είναι ίδια με την λογική των mood rings, των δαχτυλιδιών που αλλάζουν χρώμα σύμφωνα με την διάθεσή σου. Ε λοιπόν, τώρα υπάρχει μια βαφή μαλλιών που κάνει το ίδιο και σε κάνει να νιώθεις σαν να παίζεις στην ταινία The Craft…


 Η Lauren Bowker δημιούργησε την σχεδόν μαγική βαφή που κάνει τα μαλλιά σου να αλλάζουν χρώμα όποτε η θερμοκρασία του σώματός σου αλλάζει! Η συλλογή της αποτελείται από 7 ημιμόνιμες βαφές που αντιδρούν στην θερμοκρασία και αλλάζουν μπροστά στα μάτια σου…


 Δεν θα σε κουράσουμε με την χημεία της βαφής όμως θα σου πούμε πως είναι ιδιοφυής και το αποτέλεσμα μοιάζει βγαλμένο από ταινία με τεράστο budget για οπτικά εφέ.


 Όπως αντιλαμβάνεσαι, πλέον μπορείς να πηγαίνεις στην δουλειά σου μελαχρινή και το βράδυ να είσαι κοκκινομάλλα. Ομοίως, τώρα μπορούν οι γύρω σου να καταλαβαίνουν πότε είσαι νευριασμένη ή απόλυτα χαλαρή (το σώμα σου ανεβάζει θερμοκρασία όταν έχεις νεύρα ή όταν ενθουσιάζεσαι). 


Δεν θέλουμε να ξέρουμε τι θα συμβεί στο κεφάλι σου στις πιο… ιδιαίτερες στιγμές σου!


 Η βαφή φυσικά δεν έχει φτάσει ακόμα στην Ελλάδα όμως εμείς είμαστε διατεθειμένες να ταξιδέψουμε για να αποκτήσουμε αυτά τα μαγικά μαλλιά!









πηγη:faysbook