3D NAILS: Δες τα τρισδιάστατα

Τα 3D σχέδια αποτελούν μοναδική προσθήκη στην τέχνη του nail art.  

Η τεχνική του 3D έχει περισσότερο οπτικό σκοπό, παρά πρακτικό και τα σχέδια αποτελούν ένα έργο τέχνης. 

 

Τα 3D designs είναι πάντα εντυπωσιακά και προκαλούν δέος λόγω της ιδιαίτερης λεπτοδουλειάς που απαιτείται. Αν είστε λάτρεις του ωραίου, τότε σίγουρα θα θαυμάσετε τα παρακάτω 6 μοναδικά σχέδια, από τις τελευταίες τάσεις της τρισδιάστατης τεχνικής.


1-683x1024 


1/ MINI BLOSSOM: Ένα λουκ πάνω σε μακριά νύχια, το οποίο παίζει με την κομψότητα και την εντυπωσιακή αντίθεση των χρωμάτων. Αυτό που ξεχωρίζει, είναι η ιδιαίτερη λεπτομέρεια του μικρού άνθους, το οποίο στολίζει διακριτικά τα δύο παράμεσα δάχτυλα.


2-681x1024 


2/ MARBLES: Πάνω σε μια κόκκινη βάση έχουν τοποθετηθεί πολύχρωμες μπίλιες, οι οποίες αρχικά θυμίζουν την όψη ενός ζαχαρωτού. Οι καστανές ίνες που προεξέχουν από τις άκρες, κάνουν το λουκ ιδιαίτερα ανατρεπτικό.


3-1024x1024 


3/ ROYAL STYLE: Μοναδικά stencils με την απεικόνιση ενός προσώπου, έχουν κολληθεί πάνω σε μια φούξια βάση. Παράλληλα, μικρές κορώνες, πετρούλες και μπίλιες διακοσμούν το αριστοκρατικό αυτό σχέδιο, προσδίδοντας του ένα χαριτωμένο χαρακτήρα.


4-683x1024 


4/ SPACE LOOK: Η μαύρη βάση είναι ιδανική για να αναδείξει την πολυχρωμία και τις απόκοσμες υφές των διαφορετικών χρωμάτων, που κυριαρχούν στα νύχια. Το μανικιούρ απογειώνεται, με τις προσθήκες μικρών χνουδωτών μπαλών, οι οποίες ζωντανεύουν το σχέδιο.


NEW YORK, NY - FEBRUARY 16: A model poses backstage at CND for Libertine Fall/Winter 2015 at Lincoln Center on February 16, 2015 in New York City. (Photo by Jennifer Graylock/Getty Images for CND)


5/ GOLDEN CHAINS: Το λουκ παίζει με τις δυναμικές αποχρώσεις του μαύρου και μεταλλικού χρυσού. Οι λεπτομέρειες του μαύρου και χρυσού κυριαρχούν σε όλο το μανικιούρ, καθώς μια αλυσίδα ενώνει τα δυο δάχτυλα, ενώ στα υπόλοιπα νύχια έχουν τοποθετηθεί ξεχωριστά διακοσμητικά.


6-683x1024 


6/ DIAMOND RUSH:  Ένα elegant και πομπώδες μανικιούρ, το οποίο παίζει με την λάμψη των μεγάλων διαμαντιών. Τρία διαμάντια έχουν κολληθεί πάνω σε μακριά νύχια και προβάλλουν μια μοναδική αντίθεση, πάνω στο μαύρο χρώμα.





πηγη:protothema