Θέλεις να αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά σαν του top model Gisele Bundchen;

Θέλεις να αποκτήσεις υπέροχα μαλλιά σαν του top model Gisele Bundchen; Αυτά είναι τα μυστικά της!
 
H Gisele είναι αδιαμφισβήτητα το Νο1 supermodel στον κόσμο.
 

Η Βραζιλιάνα καλλονή έχει ξεχωρίσει λόγω της ξεχωριστής προσωπικότητάς της, της φυσικής και ιδιαίτερης ομορφιάς της, της τέλειας καλλίγραμμης σιλουέτας της -αλλά και λόγω των υπέροχων μαλλιών της, που της έχουν χαρίσει "χρυσά" συμβόλαια με παγκόσμιες εταιρίες ομορφιάς.


Σήμερα σου έχουμε τα μυστικά της Gisele για υπέροχα μαλλιά. 
Ακολουθώντας αυτά τα tips σε 6-8 μήνες τα μαλλιά σου θα έχουν μεταμορφωθεί και θα είναι πιο πλούσια, μεταξένια και... υπέροχα!


Αν μέχρι σήμερα πηγαίνεις συχνά στο κομμωτήριο για κούρεμα ή χτένισμα ήρθε η ώρα να αφήσεις τις συχνές αυτές επισκέψεις για θέματα στάιλινγκ στην άκρη και να επενδύσεις περισσότερο στην αναβάθμιση της ποιότητας των μαλλιών σου. Στα κομμωτήρια προτείνουν συνέχεια νέες τεχνικές περιποίησης. Ζήτα λοιπόν από τον κομμωτή σου να ασχοληθεί μόνο με την περιποίηση των μαλλιών σου και όχι τόσο με το κούρεμα ή το χτένισμα. Κάποιες από αυτές είναι οι ενυδατώσεις με υαλουρονικό οξύ, η βραζιλιάνικη κερατίνη και μια σειρά από εξειδικευμένες μάσκες που αλλάζουν την όψη και την αντοχή των μαλλιών μας.


74e322d2540175f7829ceb3da4a18f23



Θα πρέπει να ξεκινήσεις συχνότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο. Αυτό σημαίνει πως κάθε 6 εβδομάδες (ενάμιση μήνα) θα πρέπει να πηγαίνεις για περιποίηση αλλά και για να κουρεύεις τακτικά τις άκρες (ιδανικά εναλλάξ περιποίηση και κούρεμα) μέχρι να περάσουν 6-8 μήνες. Είναι σίγουρα ένα έξοδο παραπάνω στον μήνα σου, αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν.


Χρησιμοποίησε πολύ καλά προϊόντα! Τόσο στα σούπερ μάρκετ όσο και στα κομμωτήρια υπάρχουν πολύ καλά προϊόντα ομορφιάς. Επένδυσε σε ένα πολύ καλό σαμπουάν αναδόμησης (αν βάφεις τα μαλλιά σου, επέλεξε κάποιο για βαμμένα μαλλιά), σε μια μάσκα που θα χρησιμοποιείς δύο φορές την εβδομάδα, σε ένα κοντίσιονερ που θα χρησιμοποιείς σε κάθε λούσιμο, σε ένα καλό ενυδατικό λάδι μαλλιών που δεν τα βαραίνει (και θα μπορείς να χρησιμοποιείς καθημερινά) και λειτουργεί και σαν προϊόν στάιλινγκ. Επίσης, διάλεξε μια πολύ καλή βούρτσα που ξεμπερδεύει τα μαλλιά σου χωρίς να τα σπάει και δεν τα ηλεκτρίζει. Έτσι θα απαλλαγείς και από το φριζάρισμα.


 Απέφυγε το καθημερινό λούσιμο. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιουργήθηκαν τα ξηρά σαμπουάν. Τις μέρες που τα μαλλιά σου είναι λίγο παραπάνω λιπαρά, χρησιμοποίησε ένα ξηρό σαμπουάν για να ανανεωθούν και να δείξουν πιο ανάλαφρα. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και εντυπωσιακό.


beauty-2014-08-gisele-bundchen-hair-main


Ξεκίνα τις βιταμίνες. Μπορείς να βρεις σε καταστήματα ομορφιάς ή σε φαρμακεία βιταμίνες ειδικά για τα μαλλιά σου, που θα τους δώσουν πίσω τη χαμένη τους λάμψη ενώ ταυτόχρονα θα τα βοηθήσουν να μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα και να γίνουν πολύ πιο γερά. Ειδικά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τη φθορά του ήλιου και τις θάλασσας ο οργανισμός σου τις έχει ανάγκη. Δοκίμασέ τες και θα εντυπωσιαστείς.










πηγη:faysbook