Aνοιξιάτικα trends του 2017 από τις ωραιότερες κολεξιόν του NYFW

Πάρε μια γεύση για τα ανοιξιάτικα trends του 2017 από τις ωραιότερες κολεξιόν του NYFW

Adam Selman, Altuzarra, Escada, Red Valentino, Jenny Packham, Jeremy Schott, Lacoste και άλλα πολλά brands
 

 μας έδειξαν όλες τις τάσεις της επόμενης σεζόν, που όμως μπορείς να λανσάρεις από τώρα -για να είσαι μπροστά!

Καλά καλά δεν έχεις βγάλει τα χειμερινά σου από τη ντουλάπα, όμως αν θέλεις να είσαι ένα βήμα μπροστά στις στυλιστικές τάσεις σου έχουμε συγκεντρώσει ό,τι καλύτερο για την άνοιξη του 2017, κατευθείαν από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.


 @Adam Selman


Ο γνωστός σχεδιαστής λάνσαρε ένα από τα πιο δυνατά trends της σεζόν που δεν είναι άλλο από το μακό ριγέ πουκάμισο (θαλασσί-άσπρο) και διάφορες παραλλαγές του.


1
2


@Altuzarra


Το wet look του οίκου Altuzarra είναι ήδη τρεντ και ταίριαξε φανταστικά με τα υπέροχα ρούχα του. Συνδυασμός διαφόρων prints, denim με σχέδια, τονισμένη μέση, μεγάλα αξεσουάρ είναι μερικά από τα στιλ που προτείνει ο οίκος.


alt1
alt2


@Escada


Ο οίκος Escada παραμένει πιστός στη μίνιμαλ αισθητική και μας χαρίσει μερικά ρούχα που είναι ευκολοφόρετα, απλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά.


esc1
esc2


@Jenny Packham


Αν δεν είσαι κορίτσι των Oscars δύσκολα θα βρεις κάτι να σου ταιριάζει στον οίκο Jenny Packham. Για ακόμα μια σεζόν ο οίκος λανσάρει φανταστικές τουαλέτες που θα φορεθούν σίγουρα από πολλές ξένες celebrities.


jenny
jenny2
jenny3


@Jeremy Scott


Aνατρεπτική, παιχνιδιάρικη και πολύχρωμη είναι η νέα συλλογή του Jeremy Scott. Τα στενά μίνι φορέματα με επιρροές από 70's, οι δερμάτινες λεπτομέρειες και τα έντονα χρώματα είναι μερικά από τα τρεντς που προτείνει το γνωστό brand.


jer1
jer2


@Lacoste


Ο οίκος παρουσίασε μια από τις ωραιότερες κολεξιόν του. Μίνιμαλ γραμμές, με πολύ ωραία κοψίματα και παλ σχέδια που γοητεύουν. Το μίντι είναι το μήκος που προτείνει σε μεγαλύτερο βαθμό το γνωστό brand.


lac
lac2
lac3


@Red Valentino


H νεανική κολεξιόν του οίκου Valentino είναι απλά υπέροχη! Ρίγες, χρώματα, έντονα prints και πολλά αξεσουάρ είναι οι προτάσεις του brand.


red
red2










πηγη:cosmopolitan