Ο οίκος Chanel παρουσίασε το καλύτερο show EVER!

PFW: Ο οίκος Chanel παρουσίασε το καλύτερο show EVER!

Chanel, Elie Saab, Alexander McQueen, Stella McCartney:
 

Δες όλα όσα είδαμε στα καλύτερα shows της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Σε 1 μέρα τελειώνει η Εβδομάδα Μοδας στο Παρίσι και ήδη μας έχει πιάσει μια μικρή στεναχώρια! Το fashion week στην πόλη του Φωτός στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και μας απέδειξε για ακόμα μια φορά πως αυτή η πόλη έχει εκπληκτικούς σχεδιαστές και μοναδική μόδα! Ετοιμάσου να συγκλονιστείς..γιατί αυτά που θα δεις παρακάτω είναι μερικά από τα καλύτερα των καλυτέρων!


@Chanel


Ο οίκος Chanel λάνσαρε μια εκπληκτική κολεξιόν βγαλμένη...από το μέλλον. Τα πρώτα μοντέλα βγήκαν στην πασαρέλα φορώντας μάσκες για να μας δείξουν πώς θα ήταν το υποτιθέμενο look ενός στιλάτου..εξωγήινου! Φυσικά το μήνυμα πίσω από αυτή την κίνηση του Karl Lagerfeld ήταν πολύ πιο βαθιά! Ο δαιμόνιος σχεδιαστής προσπάθησε να μας περάσει το μήνυμα πως ακόμα και σε έναν ουτοπικό, ανύπαρκτο, εξωγήινο κόσμο όλοι θα φόραγαν Chanel.
Τι είδαμε στο show; Tα κλασικά τουίντ σακάκια σε διάφορα ύψη και στιλ, παλ αποχρώσεις συνδυασμένες με πιο σκουρόχρωμες για μεγαλύτερη αντίθεση, ρίγες, το athleisure style σε όλο του το μεγαλείο, συνδυασμό υλικών και 2 ακόμα hot λεπτομέρειες. Σχεδόν όλα τα μοντέλα φορούσαν στιλάτο αθλητικό καπελάκι και μπαλαρίνες.


chanel8
chanel
chanel2
chanel3
chanel4
chanel5
chanel6
chanel7


@Elie Saab


Ο Εlie Saab είναι ένας αγαπημένος σχεδιαστής γιατί ξέρει καλά τις γυναίκες, ξέρει καλά από καλό ράψιμο, ξέρει καλά από εντυπωσιακά look! Έχει ντύσει τις μεγαλύτερες stars του Hollywood και όχι άδικα. Είναι ίσως από τους καλύτερους haute couture σχεδιαστές.
Στη Ready-to-Wear κολεξιόν του μας εξέπληξε ευχάριστα χρησιμοποιώντας πολύ χρώμα και πολλή λάμψη. Τα αστέρια που ήταν τυπωμένα πάνω στα περισσότερα ρούχα έκλεψαν τις εντυπώσεις και δημιούργησαν ακόμα μια τάση. Ο αγαπημένος σχεδιαστής συνδύασε τα βραδινά και coctail φορέματά του με αθλητικά καπέλα, εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και μικροσκοπικά clutch. Όσο για τις εντυπωσιακές τουαλέτες στο τέλος της επίδειξης...δεν έχουμε να πούμε πολλά. Απλά κάνε scroll down και θα καταλάβεις μόνη σου για ποιο λόγο αυτός ο σχεδιαστής είναι απλά...διάνοια!


elie
elie2
elie4
elie5
elie6
elie7
elie8
elie9
elie10



@Alexander McQueen


Ο οίκος McQueen ξέρει να εντυπωσιάζει με τη δραμτικότητα των ρούχων του. Μπορεί οι κολεξιόν τα τελευταία χρόνια να είναι πιο μίνιμαλ (συγκριτικά με το styling που πάντα επέλεγε ο μοναδικός McQueen) αλλά τα ρούχα είναι εξίσου δραματικά και εντυπωσιακά.
Εμείς εντυπωσιαστήκαμε με τις foklor λεπτομέρειες πολλών ρούχων, τα πλεκτά και τα φαντατσικά boho κομμάτια! Η Sarah Burton έκανε καλή δουλειά για ακόμα μια φορά, παίζοντας με τις πιο hot τάσεις της σεζόν.


mcqueen
mcqueen2
mcqueen3
mcqueen4



@Stella McCartney


Όσοι από εσάς αγαπάτε τη μίνιμαλ μόδα θα ενθουσιαστείτε με την εκπληκτική κολεξιόν της Stella McCartney. Η guru του μινιμαλισμού κατάφερε για ακόμα μια σεζόν να μας ξετρελάνει με την οικολογική και υπέροχη κολεξιόν της. Τι είδαμε σε αυτήν; Baggy λινά παντελόνια, φορέματα με φουσκωτά μανίκια, loose γραμμές, σαλβάρια, ρίγες και denim. Όσο για τις αποχρώσεις που κυριάρχησαν ήταν το λευκό, το μπεζ, το χακί, το μπλε και το θαλασσί.


st
st2
st3
st5
st6










πηγη:elle