Αυτά είναι τα 10 tips που χρειάζεσαι για να κάνεις μόνη σου μανικιούρ

Αυτά είναι τα 10 tips που χρειάζεσαι για να κάνεις μόνη σου μανικιούρ

Το μανικιούρ είναι α-πα-ραί-τη-το!
 

Τα χέρια σου πρέπει να είναι πάντα περιποιημένα και όμορφα αλλά… δεν υπάρχει πάντα χρόνος (και χρήματα) για επισκέψεις στοnail bar. Τι γίνεται τότε; Το κάνεις μόνη σου! Παρακάτω θα βρεις όλα τα tips Που χρειάζεσαι για να κάνεις μόνη σου τα χέρια σου να δείχνουν άψογα χωρίς να ξοδέψεις χρήματα και χρόνο σε ραντεβού εκτός σπιτιού!


 Φύγαμε…


1


Το να περνάς το πινέλο από το νύχι σου ξανά και ξανά δεν βοηθάει. Ξεκίνα με μια γραμμή στην μέση και έπειτα 2 ακόμα δεξιά και αριστερά της πρώτης. Το βερνίκι θα εφαρμόσεις τελειά, θα απλωθεί μόνο του και το αποτέλεσμα θα είναι ομοιόμορφο, trust us!


2


Η βάση είναι εκείνη που θα προστατέψει το νύχι σου και θα κάνει το βερνίκι να απλωθεί τέλεια χωρίς ραβδώσεις και ψεγάδια. Μην την παραβλέπεις ποτέ!


3


Κόβοντας τα πετσάκια απλά πληγώνεις την βάση του νυχιού και έπειτα εκείνα φυτρώνουν διπλάσια. Μούλιασε τα δάχτυλά σου και σπρώξε τα προς τα πίσω με ένα ξυλάκι μανικιούρ.


4


Το τέλειο μαύρο βερνίκι είναι must. Πρέπει να απλώνει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, να μην χρειάζεται δεύτερη στρώση και να είναι super λαμπερό. Αφιέρωσε χρόνο στην αναζήτησή του (θα σε βοηθήσουμε και εμείς)!


5


Δεν πρέπει ποτέ να λιμάρεις τα νύχια σου κουνώντας την λίμα δεξιά και αριστερά. Οι κινήσεις σου πρέπει να έχουν μια φορά, ξεκινώντας από το πλάι και προς τα μέσα. Κάνοντας το μπρος-πίσω χαλάς την άκρη του νυχιού και την κάνεις άγρια.


6


Το λαδάκι στα πετσάκια πρέπει να σου γίνει συνήθεια. Αφενός κάνει τα χέρια σου να μοιάζουν σαν να έφυγες μόλις από την μανικιουρίστ και αφετέρου διατηρεί τα πετσάκια απαλά και τέλεια.


7


Για να στεγνώσεις το βερνίκι σου μην φυσάς! Η ανάσα σου θαμπώνει το χρώμα. Αντιθέτως, βούτα τα δάχτυλά σου σε πολύ παγωμένο νερό και θα στεγνώσουν σχεδόν αμέσως.


8


Περνώντας ένα λευκό βερνίκι πριν περάσεις οποιοδήποτε χρώμα στα νύχια σου, διασφαλίζεις πως το χρώμα θα είναι έντονο και ακριβώς σαν αυτό που βλέπεις στο μπουκάλι. Σκέψου το layering σαν να δημιουργείς έναν καμβά για να χρωματίσεις.


9


Ξέρουμε, περνάς χοντρές στρώσεις για να μην χρειαστεί δεύτερο χέρι! Με αυτό τον τρόπο όμως ο βερνίκι δεν στεγνώνει όπως πρέπει κι έτσι καταλήγεις με ξεφλουδίσματα. Είναι καλύτερα να περνάς λεπτές στρώσεις 2 ή και 3 φορές παρά μια πολύ παχιά.


10


Για να φρεσκάρεις το βερνίκι σου, κράτα το ανάμεσα στις παλάμες σου και ρόλαρέ το. Ανακινώντας το δημιουργείς φυσαλίδες οι οποίες μετά περνάνε στα νύχια σου και χαλάνε το αποτέλεσμα.








πηγη:faysbook