Tips για να κρύψεις τα ψωμάκια σου!


Ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα στην εμφάνισή μας, σίγουρα είναι τα ψωμάκια.
 

 Κακά τα ψέματα οι περισσότερες από εμάς αυτά που τρώμε, αποθηκεύονται εκεί. Τι να κάνουμε. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε σε καθημερινή βάση γυμναστική και να προσέξουμε τη διατροφή, τότε μπορούμε να καταφύγουμε σε λύσεις στο ντύσιμό μας, ώστε τα ψωμάκια να μη διαγράφονται καθόλου.


  • Η σωστή επιλογή χρωμάτων είναι το Α και το Ω. Τα σκούρα χρώματα πάντα αδυνατίζουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράτε μόνο μαύρο. Προτιμήστε το καφέ, το λαδί, το μωβ και άλλες σκούρες αποχρώσεις που θα κρύψουν «μαγικά» κάποιους πόντους από την περιφέρειά σας.
 
xroma1
 
  • Πες ναι στα ψηλόμεσα παντελόνια και σορτς. Το τρικ τους συνίσταται στο ότι δεν «χωρίζουν» άχαρα τους γοφούς και την μέση, με αποτέλεσμα να κρύβουν επαρκώς τα προβληματικά σημεία και να δίνουν μία πιο θηλυκή και κομψή γραμμή στη σιλουέτα σας.
 
sortw
 
  • Οι φούστες σε γραμμή Α είναι οι ιδανικές για αυτήν την περίπτωση. «Προκαλούν» το μάτι να πέφτει πάνω στον όγκο τους και όχι στα σημεία που θέλετε να κρύψετε. Εκτός αυτού, αποτελούν την ιδανική επιλογή για ένα 60s look!
 
grammia
 
  • Οι καμπάνες μένουν κι αυτή την σεζόν στη μόδα και είναι το καλύτερο για εσάς! Ο όγκος που δημιουργείται στο κάτω μέρος του παντελονιού τραβάει εκεί τα βλέμματα και η περιφέρεια γίνεται… αόρατη!






πηγη:cosmopolitan