Σπάνε εύκολα τα μαλλιά σου; Μάθε τι μπορείς να κάνεις!


Οι περισσότερες από εμάς έχουμε βαμμένα μαλλιά και μαλλιά που σπάνε σχετικά εύκολα.
 

 Συχνά οι μάσκες μαλλιών δεν γίνονται όπως πρέπει με αποτέλεσμα να μην είναι υγιή. Τι μπορούμε να κάνουμε; Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και θα δείτε ότι τα μαλλιά σας δεν θα ξανασπάσουν και δε θα φαίνονται αφυδατωμένα.


  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν έχετε ψαλίδα και καμένες άκρες, ένα φρεσκάρισμα στις άκρες, δεν χρειάζεται να κουρέψετε εντελώς τα μαλλιά. Ένα απλό καθάρισμα είναι αρκετό. Καλό είναι μάλιστα να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία κάθε 2μηνο.
 
 
  • Ένα οργανικό λάδι καρύδας και gel αλόης είναι τα δύο θαυματουργά υλικά για να κάνετε την σούπερ μάσκα μόνες σας στο σπίτι.
 
 
  • Σε καθημερινή βάση, απλώστε στα μαλλιά σας μια ενυδατική κρέμα ή serum μαλλιών για να διατηρήσετε την υγρασία τους. Μην το αμελήσετε. Όπως φροντίζετε την επιδερμίδα σας έτσι πρέπει να φροντίζετε και τα μαλλιά σας.
 
 
  • Αφήστε το πιστολάκι, την πρέσα για ίσιωμα, το ψαλίδι για μπούκλες και το ντεκαπάζ / βαφές στην άκρη – απλά ξεχάστε ότι υπάρχουν. Μπορείτε απλά να στεγνώνετε τα μαλλιά σας μετά το λούσιμο, κρατώντας το πιστολάκι σε απόσταση.








πηγη:palo