Υπέροχα χτενίσματα για τους γάμους του Σεπτέμβρη


Εδώ κάπου προς τα τέλη του Αυγούστου ο πονοκέφαλος είναι διπλός:
 

 Ποιος ξαναμπαίνει στη ρουτίνα της καθημερινότητας έπειτα από ένα τόσο δυνατό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι και τι φοράμε πάλι στους γάμους του Σεπτέμβρη… που δεν είναι και λίγοι! 


Κακά τα ψέματα, τα ερωτευμένα ζευγαράκια επιλέγουν τον συγκεκριμένο μήνα για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου για πολλούς και διάφορους -δικούς τους- λόγους. Εμείς οφείλουμε να φορέσουμε το καλύτερο χαμόγελο μας και να ξεχυθούμε στις βιτρίνες των καταστημάτων για να βρούμε τι θα υιοθετήσουμε σε ό,τι μας περιμένει. Και άντε αν οι γάμοι είναι άσχετοι μεταξύ τους… σωθήκαμε! Ένα φόρεμα σε όλες τις περιστάσεις, αν όμως οι καλεσμένοι θα είναι ίδιοι; Τότε την πατήσαμε!


Για τους γάμους που είσαι καλεσμένη τον μήνα Σεπτέμβρη δεν θέλει και πολλά: ένα αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, ηλιοκαμένη επιδερμίδα -που καλά δουλέψαμε γι αυτήν ολόκληρο καλοκαίρι-, ένα chic και minimal πέδιλο και ένα ιδιαίτερο χτένισμα που θα κάνει τη διαφορά… Ποιο είναι αυτό; Το Pinterest μας δίνει τις καλύτερες ιδέες και εμείς δεν έχουμε από το να τις κάνουμε δικές μας!


Το κλασικό Γαλλικό twist ή διαφορετικά η γνωστή «μπανάνα».


VNBFJEHBJFRHEJRH01


Ξεκινώντας από τη μία πλευρά του κεφαλιού, αυτή η γαλλική πλεξούδα σίγουρα θα κάνει εντύπωση.


VNBFJEHBJFRHEJRH02


Δημιούργησε αυτήν την κομψή χαμηλή αλογοουρά με το ιδιαίτερο δέσιμο στο ύψος του αυχένα.


VNBFJEHBJFRHEJRH03


Τα στριφογυρίσματα είναι πολύ στη μόδα. Υιοθέτησε μία χαμηλή αλογοουρά με τα μπροστινά τμήματα των μαλλιών σου να καταλήγουν εκεί με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.


VNBFJEHBJFRHEJRH04


Αυτός ο κομψός κότσος είναι η πιο εύκολη λύση της τελευταίας στιγμής. Δεν πρόκειται ποτέ να σε απογοητεύσει και ταιριάζει με τα περισσότερα outfits.


VNBFJEHBJFRHEJRH05


Μία ιδιαίτερη αλογοουρά με συσσωρευμένους κόμπους στο δέσιμο.


VNBFJEHBJFRHEJRH06
 








πηγη:marymary