Τέλεια φρύδια: απέφυγε τα 6 συνηθισμένα λάθη που κάνεις!


Όταν ήσουν ακόμη 16 ετών αποφάσισες να «αποχωριστείς» τα πλούσια φρυδάκια σου, πήρες, λοιπόν, το τσιμπιδάκι των φρυδιών και δεν είχες σταματημό!  

 Στόχος σου; 

 

Η λεπτεπίλεπτη γραμμή για να «σηκώσεις» όσο περισσότερο μπορούσες το αθώο σου βλέμμα! Ξέρεις, όμως, ότι αν βγάλεις τα φρύδια σου από συγκεκριμένα σημεία…δεν ξαναβγαίνουν ποτέ πια στην επιφάνεια! Το κατάλαβες, όμως, λίγο αργά!



vtf01


Πάμε, λοιπόν, παρέα να δούμε τα 6 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις για να σχηματίσεις τα τέλεια φρύδια, γιατί μην ξεχνάς ότι τα φρύδια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο βλέμμα σου!


#1 Κράτα τα φρύδια σου καθαρά! Απέφυγε να τοποθετείς πάνω τους αντηλιακά, κρέμες ημέρας και νυκτός ή γαλακτώματα. Με αυτό τον τρόπο οι θύλακες της τρίχας θα μπορούν να «αναπνέουν».


vtf02


#2 Χρησιμοποίησε τον σωστό καθρέφτη. Μην βγάζεις τα φρύδια σου σε μεγενθυτικούς καθρέφτες γιατί έτσι «αλλοιώνεις» το πραγματικό αποτέλεσμα.


vtf03


#3 Μην κόβεις τα φρύδια σου με ψαλίδι. Ελάχιστες γυναίκες χρειάζονται κόψιμο των φρυδιών τους. Απλώς χτένιζε τα επί καθημερινής βάσεως.


vtf04


#4 Βεβαιώσου ότι τα φρύδια σου ξεκινούν από το σωστό σημείο. Τα φρύδια πρέπει να ευθυγραμμίζονται με την μύτη σου.


vtf05


#5 Όχι στις υπερβολές! Εντάξει, είπαμε ότι τα πυκνά φρύδια είναι τελευταία τάση…μην το παρακάνεις όμως! Φρόντισε τα πάχος των φρυδιών σου να είναι ανάλογο με το πρόσωπο σου και το χρώμα των φρυδιών σου στους ίδιους τόνους με το χρώμα των μαλλιών σου.


vtf06


#6 Χρησιμοποίησε το σωστό τσιμπιδάκι φρυδιών. Να διαθέτει αιχμηρή μύτη, το οποίο πριν τη χρήση να φροντίσεις να είναι πάντα καθαρό και να το έχεις απολυμάνει με βαμβάκι


vtf07
 











πηγη:marymary