Τα 5 top λάθη στο μανικιούρ που δημιουργούν…θέματα!


 Υπάρχουν κάποια λάθη σε ότι αφορά το μανικιούρ που καλό είναι να αποφεύγονται!

Ας τα μάθουμε:
Όχι στις μεταλλικές λίμες
Αντί για μεταλλικές λίμες που τείνουν να χαλάνε το σχήμα των νυχιών, επιλέξτε χάρτινες των οποίων η επιφάνεια δεν επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις.
Μην κόβετε τα πετσάκια
Αφήστε την πιθανή συνήθεια που έχετε να κόβετε τα πετσάκια και τις παρανυχίδες γιατί αυτή η κίνηση θα σας δημιουργήσει πρόβλημα! Και αυτό γιατί το περίγραμμα των νυχιών παραμορφώνεται! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να στρώνετε τα πετσάκια με  ειδικό εργαλείο!
Το μανικιούρ…βήμα-βήμα
Φιλενάδες μην ξεχνάτε πως και το μανικιούρ έχει βήματα, τα οποία πρέπει να ακολουθούνται πιστά, με πρώτη και καλύτερη τη βάση. Η βάση για το βερνίκι είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει να παραλείπεται ποτέ. Και αυτό γιατί αν απλώνεις το αγαπημένο σου βερνίκι χωρίς προηγουμένως να έχεις βάλει τη βάση τοτε θα δεις σιγά-σιγά το δέρμα γύρω από τα άκρα σου να παίρνει την απόχρωση του χρώματος που διάλεξες!
Μανικιούρ πάντα με τα δικά σου..σύνεργα
Αγόρασε το δικό σου σετ περιποίησης και ζήτησε από την αισθητικό σου να σου κάνει μανικιούρ χρησιμοποιώντας μονάχα αυτά τα εργαλεία. Έτσι θα αποφύγεις πιθανόν μολύνσεις όπως αυτές από τη λίμα που είναι δύσκολο να καθαριστεί καλά!
Όχι στο συχνό μανικιούρ

Όσο και αν μας αρέσει να φτιάχνουμε τα νύχια μας, καλό θα ήταν να μην το κάνουμε συχνότερα από μια φορά την εβδομάδα. Το συχνό μανικιούρ κάνει τα νύχια υπερβολικά εύθραυστα .









πηγη:filenades