Αποκτήστε λείο και απαλό δέρμα σε αγκώνες και γόνατα!


Οι αγκώνες και τα γόνατα είναι τα σημεία του σώματός μας  που  ξηραίνονται πιο εύκολα και δημιουργούν νεκρά κύτταρα, με αποτέλεσμα το δέρμα σε εκείνες της περιοχές να δείχνει πιο σκούρο.
 

 Ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι και το σώμα μας είναι εκτεθειμένο σε κοινή θέα, είναι καλή περίοδος  να αντιμετωπίσουμε  το πρόβλημα.


Σας προτείνουμε 3 φυσικούς και αποτελεσματικούς τρόπους που θα λευκάνουν την επιδερμίδα σας και θα βοηθήσουν στην αναπαραγωγή νέων υγιών κυττάρων. 
 
       
– Λεμόνι: Το θαυματουργό λεμόνι,  τρίψτε το χυμό του πάνω στην προβληματική περιοχή για 5 λεπτά. Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά και  ξεπλύνετε με χλιαρό νερό, στη συνέχεια τρίβετε απαλά τους αγκώνες με φλούδες λεμονιού. Μετά από λίγες φορές θα δείτε τη διαφορά!
 
            
– Γάλα: Σε ένα μπολ με γάλα βάλτε το δέρμα ενός λεμονιού, αφήστε για λίγο  και τρίψτε στη συνέχεια με αυτό αγκώνες και γόνατα.
 
 
– Μπανάνα: Αναμίξτε μισή ώριμη μπανάνα με μία κουταλιά του γλυκού μαύρη ζάχαρη καθώς και μία σταγόνα αλόη βέρα. Κάντε απαλό μασάζ για 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.
 
 
Μετά από λίγες μόλις μέρες, ακολουθώντας αυτές τις σπιτικές συνταγές, θα δείτε  πως το δέρμα σας  θα είναι πολύ πιο μαλακό και οι αγκώνες σας θα δείχνουν καθαροί και λείοι!!
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγη:filenades