Καφτάνι... και εκτός παραλίας!

Καφτάνι... και εκτός παραλίας!

Κι εκεί που κάποτε είχαμε στο μυαλό μας τα πράγματα κάπως ξεκάθαρα και γνωρίζαμε τί ρούχο ταιριάζει και τι όχι σε κάθε περίπτωση,
 

 με το πέρασμα των χρόνων συνειδητοποιήσαμε ότι όλα λίγο πολύ αρχίζουν και μπερδεύονται και δεν έχουν ταμπέλες, ούτε ακολουθούν κάποιο dress code, αρκεί να υπάρχει έμπνευση και φαντασία γιατί η μόδα χαρακτηρίζεται από έμπνευση και φαντασία…

Καφτάνι... και εκτός παραλίας!

Για παράδειγμα, το ολόσωμο μαγιό πλέον με ένα τζιν σορτσάκι αποτελεί το τέλειο και ιδανικό καλοκαιρινό look, μία σαγιονάρα που κάποτε πατούσε μόνο πάνω στην άμμο, σήμερα φοριέται και με ένα ολόσωμο φορμάκι στις βόλτες μας στις βιτρίνες των καταστημάτων, ένα καφτάνι που κάποτε κάλυπτε μονάχα το μαγιό μας, σήμερα είναι το τέλειο κομμάτι για να συμπληρώσει το bohemian style που απαιτεί η εποχή. Όχι, τα καφτάνια δεν απευθύνονται μόνο σε ψηλές, αδύνατες και καλογυμνασμένες γυναίκες. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να βρίσκεται στη γκαρνταρόμπα όλων των γυναικών, καθώς είναι απαραίτητο για το καλοκαίρι.

Καφτάνι... και εκτός παραλίας!

Μία διαφάνεια με ιδιαίτερα σχέδια και εμπνευσμένα μοτίβα μπορεί να φορεθεί πάνω από το μονοχρωματικό ολόλευκο look και να δώσει ενδιαφέρον στο σύνολο. Μπορεί με μία ζώνη και ένα τζιν σορτσάκι να γίνει το ιδανικό και άκρως καλοκαιρινό τοπ τις ζεστές ημέρες που διανύουμε. Με εσπαντρίγιες, flats, ακόμη και ψηλοτάκουνα πέδιλα για το ποτάκι μας το βράδυ, το καφτάνι μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, αρκεί να το συνδυάσεις σωστά. Με μία παντελόνα συμπληρώνει ιδανικά το καλοκαιρινό office look. Συνδύασε το με μπόλικα αξεσουάρ για να υποστηρίξεις ακόμη περισσότερο τον boho χαρακτήρα του.

Καφτάνι... και εκτός παραλίας!

Φόρεσε το σε έντονα και τολμηρά φόρεμα για να βγάλεις προς τα έξω την girly πλευρά του εαυτού σου. Το απόλυτο κομμάτι του καλοκαιριού, φέτος, βγαίνει και εκτός παραλίας και έρχεται για να δώσει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον στο καλοκαιρινό street style της εποχής.

Καφτάνι... και εκτός παραλίας!
Καφτάνι... και εκτός παραλίας!
 








πηγη:marymary