Κάνε φωτεινές ανταύγειες στα μαλλιά σου με τα μυστικά της φύσης!

 

Πριν από μερικές δεκαετίες οι γυναίκες δεν είχαν τη δυνατότητα να βάφουν τα μαλλιά τους κι έτσι ακολουθούσαν τους φυσικούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους που τους είχαν μάθει η γιαγιάδες τους για να τους δώσουν λάμψη και χρώμα στα μαλλιά τους!
 

Τώρα πια είναι πολύ εύκολο να πας στο κομμωτήριο και να ζητήσεις το χρώμα που θέλεις, όμως το καλοκαίρι καλό είναι να μην επιβαρύνεις τα μαλλιά σου με χημικές ουσίες, αφού ήδη ταλαιπωρούνται αρκετά από τη θάλασσα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν μπορείς να αποκτήσεις την απόχρωση που θέλεις… Η δύναμη της φύσης θα σου δώσει τις ανταύγειες που θα φωτίσουν τα μαλλιά σου, προσδίδοντας λάμψη σε όλο το πρόσωπό σου!


Για να αποκτήσεις χάλκινες ανταύγειες σε καστανά ή ξανθά μαλλιά, χρησιμοποίησε τσάι για το τελευταίο ξέβγαλμα στο λούσιμο.
Για πιο ανοιχτόχρωμο καστανό, βράσε φύλλα καρυδιάς και όταν κρυώσει βρέξε καλά τα καθαρά μαύρα ή καστανά μαλλιά σου και αφήσέ τα να στεγνώσουν.


Αν θέλεις ξανθές ανταύγειες, ρίξε 1 κουτί ξανθής μπύρας σε ένα ψεκαστήρα χειρός και ψέκασε στα μαλλιά σου για αρκετή ποσότητα. Μόλις «την πιουν» ξαναψέκασέ τα  και κάθισε 1 ώρα στον ήλιο για να στεγνώσουν. Στη συνέχεια λούσου κανονικά.


Επανάλαβε 2-3 φορές την εβδομάδα το tip που προτιμάς και τα μαλλιά σου θα ακτινοβολούν με έντονες λαμπερές ανταύγειες που θα φωτίσουν το μαυρισμένο από τον καλοκαιρινό ήλιο πρόσωπό σου!






πηγη:melbeing