Aυτή είναι η νέα αλλά και βολική τάση στα ξανθά μαλλιά !

Aυτή είναι η νέα -και βολική!- τάση στα ξανθά μαλλιά
Τον τελευταίο καιρό η "επιστροφή στη φύση" είναι μεγάλη τάση στην ομορφιά,
 

στη λογική πως η μόδα υποκλίνεται στο μακιγιάζ αλλά και στα χρώματα μαλλιών που μοιάζουν να είναι χάρισμα της φύσης προς τον άνθρωπο, χωρίς να μοιάζουν να έχουν υποστεί πολλές επεμβάσεις.


Κάπως έτσι, τα ξανθά μαλλιά σετάρονται ιδανικά με μια αισθητά πιο σκούρα ρίζα -έτσι ώστε να μοιάζουν σαν να έχουν ανοίξει από τον ήλιο και όχι από τον κομμωτή μας.


 Είναι ένα trend που ξεκίνησε εδώ και μερικά χρόνια και φέτος είναι πιο hot από ποτέ!
skoura1
Η Drew Barrymore είναι από τις πρώτες που υιοθέτησε και υποστήριξε το trend που μας απαλλάσει από τις πολύ συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο. Γιατί τα κατάξανθα μαλλιά από τη ρίζα θέλουν κάθε 25 μέρες ανανέωση.
skoura3
Από τις πρώτες Ελληνίδες που είχε υιοθετήσει το λουκ, όταν ακόμα είχε μακριά μαλλιά, ήταν η Έλλη Κοκκίνου. Η Έλλη συνεργάζεται με τον hair stylist Νικόλα Βιλλιώτη, ο οποίος πάντα φροντίζει να της προτείνει όσα πηγαίνουν καλύτερα στη δική της επιδερμίδα. Σε μια φυσική καστανή, το ξανθό με σκούρα ρίζα είναι ιδανικό ώστε να μην φαίνεται υπερβολικό ή ψεύτικο.
skoura4
Με αυτή τη λογική του ξανθού έγινε blondie και η φυσική μελαχρινή Kylie Jenner, η πιο μικρή και δημοφιλέστερη στο instagram των αδελφών Kardashian. Το στυλ της αντέγραψαν χιλιάδες από τις fans της.

skoura5
H Mαρία Ηλιάκη, της οποίας τα μαλλιά τα τελευταία χρόνια επιμελείται ο καλός της φίλος, Πάνος Καλλίτσης, επίσης ακολουθεί την ίδια λογική. Αυτή του "καλιφορνέζικου ξανθού" όπως συνηθίζουμε να το αποκαλούμε, καθώς μοιάζει να έχει ενταθεί από τις πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο.
skoura7
Το ίδιο concept ξανθού επιλέγει και η Beyonce όταν έχει τα μαλλιά της πολύ ανοιχτά. Μάλιστα, πέρα από τη σκούρα ρίζα, η colorist της φροντίζει να κάνει και αρκετές σκούρες ανταύγειες στο εσωτερικό των μαλλιών για να υπάρχει βάθος και κίνηση στο τελικό αποτέλεσμα.







πηγη:zougla