8 Make-up Tips για το καλοκαίρι

 

Το καλοκαίρι είναι θαυμάσιο, αλλά καμία από εμάς δεν θέλει να ανησυχεί αν η μάσκαρα "τρέχει", αν έχει φύγει η σκιά, αν το κραγιόν δεν είναι σταθερό. Απολαύστε το καλοκαίρι και αφήστε τη ζεστή κα ιτην υγρασία «στην άκρη».
 


1. Φωτίστε και προστατέψτε την επιδερμίδα σας Το πρωινό ξύπνημα σε συνδυασμό με την εφαρμογή πολλών κρεμών σας κουράζει; Επιλέξτε μία αντηλιακή κρέμα με χρώμα και χρησιμοποιήστε σαν βάση έναν ενυδατικό ορό και είστε έτοιμες!


2. Μπρονζέ επιδερμίδα Από τις πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες μέχρι τις πιο σκουρόχρωμες, όλες μας θέλουμε το καλοκαίρι να δείχνουμε πιο μαυρισμένες! Οι μπρονζέ πούδρες ή ρουζ φωτίζουν τα μάτια σας, το χαμόγελο σας. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα τονίστε τα σημεία του προσώπου που ο ήλιος τονίζει φυσικά, όπως το μέτωπο, τη μύτη, το πηγούνι, τα μάγουλα.


Τip:Aν δεν είστε ακόμη πολύ μαυρισμένες, θυμηθείτε να εφαρμόσετε λίγη πούδρα ή ρουζ και στους ώμους και στο λαιμό σας για να μην υπάρχει διαφορά απόχρωσης.


3. Πειραματιστείτε με τα έντονα χρώματα Σίγουρα σας αρέσουν τα φωτεινά χρώματα για τα ρούχα σας ή τα αξεσουάρ σας, γιατί όχι και στη σκιά σας; Τα πιο ανοιχτά χρώματα θα φωτίσουν την επιδερμίδα σας και αφήστε τα μάτια σας να μαγνητίσουν όλους γύρω σας. Εσείς ποια απόχρωση θα λατρέψετε φέτος το καλοκαίρι;


4. Πείτε όχι στη γυαλάδα, ναι στη λάμψη Επιλέξτε ενυδατικές ή αντηλιακές κρέμες ελαφριάς υφής που δεν θα βαρύνουν την επιδερμίδα σας. Μην ξεχνάτε ότι ένας ορός λάμψης, θα σας κάνει να φαίνεστε νεότερη και λαμπερή.
 

5. Τα lipbalm είναι τα καλύτερα Η ζεστή είναι προ των πυλών και εμείς δεν θέλουμε να ανησυχούμε αν το κραγιόν έχει φύγει από το περίγραμμα των χειλιών μας. Αφήστε τα κραγιόν με πλούσια υφή στο σπίτι και βάλτε στην τσάντα σας ένα lipbalm που θα κρατήσει τα χείλη σας ενυδατωμένα. Γιατί όχι και ένα lipbalm με δείκτη προστασίας για αντηλιακή προστασία και ακαταμάχητα χείλη ταυτόχρονα;


6. Σταθεροποιήστε το αποτέλεσμα Για ακόμη μεγαλύτερο και σταθερό αποτέλεσμα επιλέξτε ένα make-up σε μορφή compact καθώς μπορεί ένα υγρό make-up με τη ζέστη και την υγρασία να κάνει το πρόσωπο σας να γυαλίζει. Μην αμελήσετε μία μικρή εφαρμογή πούδρας για ματ αποτέλεσμα.


Tip:Λίγη πούδρα σαν βάση στη σκιά ή το κραγιόν σας είναι το μικρό μυστικό για το απόλυτα σταθερό μακιγιάζ!


7. Επιμείνετε στην αδιάβροχη μάσκαρα Βρείτε τη μάσκαρα που σας ταιριάζει για όγκο ή μακριές βλεφαρίδες, όμως επιμείνετε στην αδιάβροχη μάσκαρα που δεν θα σας προδώσει ποτέ!


Tip: Κάντε το ντεμεκιγιάζ παιχνίδι με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού 3 σε 1!


8. Μολύβια ματιών και χειλιών;Θέλουμε βλέμματα και χείλη ακαταμάχητα, γι’ αυτό μην βαραίνετε τα μάτια σας με έντονες γραμμές ή τα χείλη σας με έντονα περιγράμματα. Θυμηθείτε μία λεπτή γραμμή στην άκρη του ματιού σας αρκεί και πάντα η απόχρωση του μολυβιού χειλιών να μην διαφέρει από το κραγιόν σας.







πηγη:e-pharm