Έχετε πρόσωπο με σημάδια; Διορθώστε τις ατέλειες και δώστε λαμπερό Highlighting στο Make-up

 

Μη σας τρομάζουν τα σημάδια στο πρόσωπό σας. Η makeup artist του pretty life μας δείχνει τον τρόπο που θα τα εξαφανίσουμε και θα κάνουμε το πρόσωπό μας να δείχνει φωτεινό…
 
 
Καμιά επιδερμίδα δεν είναι τέλεια. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μαύρους κύκλους και παλιά σημάδια, που ακόμα κι αν δεν κολακεύουν την επιδερμίδα, κάνουν το πρόσωπο μοναδικό.
Αν και είναι απόλυτα φυσικό το δέρμα σας να έχει ατέλειες καθώς μεγαλώνετε, είναι και λογικό να ψάχνετε τρόπους για να τις καλύψετε. Με το κατάλληλο μακιγιάζ -και σύμμαχό σας το κονσίλερ- μπορείτε να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται λείο και απαλό.
Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει φοβερά αποτελέσματα. Για να καλύψετε μια ουλή στο πρόσωπο δεν αρκεί μια απλή βάση make up. Στο εμπόριο θα βρείτε διορθωτικές βάσεις, πλούσιες σε χρωστικές, που προστατεύουν και καλύπτουν τις ουλές. 

 

Απλώστε τη διορθωτική βάση στη ράχη του χεριού σας για να τη ζεστάνετε και στη συνέχεια βάλτε πολύ μικρές ποσότητες στην ουλή σταδιακά, για να δείτε πότε την έχετε καλύψει αρκετά. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα χοντρό πινέλο για να περάσετε την ουλή και να καλύψετε πλήρως όλες τις ατέλειες. Τέλος, περάστε το πινέλο στις άκρες της για να σβήσετε το προϊόν προς την υγιή περιοχή της επιδερμίδας.


Αφού λοιπόν βάλετε την βάση του makeup σας και το concealer, πάρτε ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ και βάλτε ταμποναριστά πούδρα στις περιοχές όπου θέλετε να δημιουργήσετε τα φωτεινά σας σημεία, όπως για παράδειγμα κάτω από τα μάτια, στο πιγούνι και στα ζυγωματικά. Αφήστε την πούδρα να σταθεί για 5-10 λεπτάκια και διώξτε την με ένα φουντωτό πινέλο. 

  




πηγη:prettylife