Τα Trendy Φορέματα του Καλοκαιριού

 

Τα πιο hot φορέματα της σεζόν είναι συγκεντρωμένα εδώ. Όμορφα βολάν, λευκές κοφτές λεπτομέρειες, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά τους φέτος.
 
 Λεπτομέρειες που όπως φαίνεται δεν κουράζουν ποτέ. Πολυτελή υλικά και γήινες αποχρώσεις σε φορέματα που ιδανικά φοριούνται όλες τις ώρες της μέρας.
Τα Έξωμα Φορέματα
Η πλέον θηλυκή λεπτομέρεια που έρχεται και αλλάζει το σκηνικό. Φορέστε τα από τη δουλειά έως ένα βραδινό party look.
Τα Μποέμ Λευκά Φορέματα 
dress12053
Μια αλάνθαστη επιλογή. Τέλεια για όλο το Καλοκαίρι. Συνδυάστε το με flat σανδάλια για το πιο μοντέρνο 70s look.
Τα Πουκαμισοφορέματα σε Γήινους Τόνους
dress12055
Το νέο πουκαμισοφόρεμα πλέον δεν είναι λευκό, αλλά έχει γήινους τόνους. πολλά μικροσκοπικά κουμπιά, μια ζώνη στη μέση – λεπτομέρειες που οδηγούν σε κομψές εμφανίσεις. Ένα φόρεμα χρήσιμο, που πρέπει να υπάρχει στη ντουλάπα σας και στην καλοκαιρινή βαλίτσα σας – καθώς φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Τα Slip Dresses
dress12054
Ένα φόρεμα minimal, θηλυκό, ευέλικτο, που φοριέται όλες τις ώρες της μέρας, από όλους τους σωματότυπους και όλες τις ηλικίες. Τη μέρα φορέστε το με ένα basic t-shirt και το βράδυ κατάσαρκα με λεπτεπίλεπτα αξεσουάρ.
Φορέματα με Βολάν 
dress12052
Προτιμήστε τα φορέματα αυτά σε βασικές αποχρώσεις και κλέψτε κάτι από το πολυτελές τους αίσθημα, κερδίζοντας το σε επιπλέον θηλυκότητα. Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια αλογοουρά, προσθέστε μια απλή τσάντα και αφήστε να κάνουν όλη τη δουλειά τα βολάν.





πηγη:marymary