Styling tips για να δείχνεις κομψή

 

Δίνοντας στην εμφάνιση μας πιο εκλεπτυσμένη πινελιά όλα δείχνουν διαφορετικά.
 
 Ακόμη και ένα τζιν casual παντελόνι μπορεί να μας υποστηρίξει στην πιο επίσημη βραδινή μας εμφάνιση. Ακόμη και τα sneakers μας μπορούν να συμπληρώσουν κατάλληλα και ιδανικά ένα φόρεμα σε μία απογευματινή μας έξοδο. Όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας μπορούν να δείξουν chic αρκεί να ακολουθήσεις τους κανόνες που θα δείχνεις κομψή, ανεξάρτητα με το τι φοράς.
Αυτό το καλοκαίρι πρόσθεσε ένα έξτρα στοιχείο στην εμφάνιση σου, που θα σου χαρίσει έξτρα πόντους κομψότητας, χωρίς να πάρει τίποτα από το προσωπικό σου στυλ…
Εστίασε σε υφάσματα πολυτελείας. Σουέτ, βελούδο και μετάξι είναι μερικά από εκείνα που θα σε δείξουν chic με ό,τι κι αν τα συνδυάσεις.
Φόρεσε ρολόι. Ένα κλασικό στοιχείο στην εμφάνιση σου ποτέ δεν θα σε απογοητεύσει.
Επέλεξε τη σωστή τσάντα. Μία κλασική τσάντα ώμου σε αντίθεση με τις boho που πρωταγωνιστού αυτήν την εποχή, είναι ιδανική επιλογή για μία κομψή εμφάνιση.
Φόρεσε ζώνη. Πάντα μία ζώνη ξέρει καλά να αναβαθμίζει τις εμφανίσεις μας με τον πιο εύκολο τρόπο.
Φόρεσε midi κομμάτια. Τα midi κομμάτια, φούστες και φορέματα πάντα δίνουν περισσότερο σοφιστικέ στυλ στις εμφανίσεις μας, σε σχέση με τα μάξι ή μίνι κομμάτια.
Φόρεσε ταιριαστά κομμάτια μεταξύ τους. Αν θέλεις η εμφάνιση σου να είναι chic απέφυγε το mix & match και προτίμησε κομμάτια και να αξεσουάρ που να ταιριάζουν μεταξύ τους.
Δώσε έμφαση στις γόβες. Οι γόβες έχουν τη δύναμη να προσθέσουν μία ευγενής πινελιά στο look χωρίς κόπο.
Επέλεξε structured jacket αντί για moto, bomber ή denim jacket. Σίγουρα θα σου εξασφαλίσει όσα αναζητάς για μία κομψή εμφάνιση.
Φόρεσε τα ίδια αξεσουάρ κάθε μέρα για να δώσεις στην καθημερινή σου εμφάνιση ένα στοιχείο το στοιχείο της  συνέχειας και τη σοβαρότητας. Ένα λεπτό κλασικό choker είναι ιδανική επιλογή.
Επέλεξε πουκάμισο αντί για κάποιο καλοκαιρινό t-shirt.








πηγη:marymary