Πλέξτε Κοτσίδες - Aυτό είναι το νέο trend της Άνοιξης

Hair Style: Πλέξτε Κοτσίδες 

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πλεξούδες έχουν μια σημαντική στιγμή.

 Από τις διπλές ολλανδικές πλεξούδες, τις κοτσίδες του μποξέρ, τις πιο περίπλοκες με την ουράς ψαριού, ή τις κλασικές απλές κοτσίδες – όλες τους αποτελούν μια σταθερή αξία στη σκηνή της μόδας. Δείτε ποιες κοτσίδες ξεχωρίζουν και ποιο το συμπληρωματικό styling που τις συνοδεύει στα street style look το τελευταίο διάστημα στα shows των fashion weeks.
Hair Style: Πλέξτε Κοτσίδες
Πλέξτε κοτσίδες, όχι μόνο γιατί είναι κομψές, αλλά γιατί αποπνέουν κάτι αβίαστα κομψό και δροσερό. Κοτσίδες που δύσκολα χαλάνε, κι αν χαλάσουν δείχνουν ακόμα πιο όμορφες δίπλα σε όλα τα ανοιξιάτικα φορέματα και φρέσκα look. Αν δεν είστε σίγουρες για το πως θέλετε να προσαρμόσετε τις πλεκτές κοτσίδες στην καθημερινότητα σας αντλείστε έμπνευση σε εντυπωσιακά street style look από τα trends της επόμενης σεζόν, συμπληρώνοντας τα Φθινοπωρινά look του 2016.
Hair Style: Πλέξτε Κοτσίδες
Η κλασική πλεξούδα δε ένα πολύχρωμο θηλυκό look μοιάζει απόλυτα ταιριαστή χαρίζοντας έναν αέρα ανάλαφρο και ανεπιτήδευτο.
Hair Style: Πλέξτε Κοτσίδες
Το πιο μοντέρνο office look, με ένα δερμάτινο rock jacket και ένα λευκό πουκάμισο με βικτοριανές επιρροές, μαζί με ένα πλεκτό στεφάνι στα μαλλιά – μια ιδέα σύγχρονη και κομψή.
Hair Style: Πλέξτε Κοτσίδες
Οι περίφημες κοτσίδες του μποξέρ, το χτένισμα που λατρεύει το Χόλιγουντ, ξανά και ξανά… στο προσκήνιο. Σπουδαία επιλογή να φορεθεί το vintage τζιν μπουφάν υπογραμμισμένο από την girly διάθεση δύο πλεχτών κοτσίδων.
Hair Style: Πλέξτε Κοτσίδες
Οι κοτσίδες δείχνουν εξαιρετικά εντυπωσιακές σε κεφάλια με ανταύγειες και επεξεργασίες όπου highlighs και lowlights μπερδεύονται μεταξύ τους.


πηγη:peoplegreece