Οι πιο φανταστικές τάσεις του eyeliner για γατίσιο αποτέλεσμα βλέμμα



Συμμετέχουν συγκλονιστικά γατάκια με την συγκατάθεσή τους.





Έκανες κλικ για να δεις τις πιο φρέσκες τάσεις στο eyeliner κατευθείαν από τις εβδομάδες μόδας αλλά σίγουρα δεν περίμενες να δεις να τερματίζεται το cat-eye από του ειδικούς του είδους, τις γάτες. Αυτό που θα ακολουθήσει, είναι το πιο χαζευτικό editorial που θα δεις σήμερα! Φανταστικά εκνευρισμένα/αραχτά/απορημένα γατάκια ποζάρουν like a boss δίπλα στα πιο hot cat-eye looks.

1. Το eyeliner με γκλίτερ.



Ιδανικό για βραδινή έξοδο, φόρεσε το στην πιο cat-eye εκδοχή του, απλώνοντας μια λεπτή, μακριά γραμμή με έντονη γωνία. Οι πιο τολμηρές θα το συνδυάσουν με απογευματινό funky look, με λιτά μαλλιά και ένα bomber jacket.

2. Το κλασικό αλλά τόσο ανεπιτήδευτο διπλό, μαύρο cat-eye.



Θα μου πεις τι το ανεπιτήδευτο υπάρχει σε ένα look που πολλές από εμάς χρειάζονται πτυχίο για να πετύχουν. Κι όμως ακόμα κι αν έχω χαλάσει άπειρες μπατονέτες σβήνοντας και ξαναπερνώντας τη γραμμή του eyeliner, δεν μπορώ να παραβλέψω αυτή τη φυσική, σχεδόν αέρινη πορεία που ακολουθεί την καμπύλη του ματιού στο πετυχημένο διπλό, μαύρο cat-eye look.

3. Το ντεγκραντέ.



 Ίσως το πιο passe-partout απ'όλα τα σχέδια eyeliner. Το κάνεις το πρωί και το ξεχνάς γιατί μπορεί να φορεθεί άνετα με όλα τα outfits σου μέχρι το βράδυ. Μοιάζει κάπως ήσυχο, έχει όμως αρκετή ένταση ώστε να σε κάνει να φαίνεσαι βαμμένη και φυσική ταυτόχρονα.

4. Το smokey.



Αν και σιχαίνομαι τα "πρέπει" σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα και την ομορφιά, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις αυτό το look μόνο σε βραδινή έξοδο. Εφάρμοσε το με μια ιριδίζουσα γκρι σκιά σε ανοιχτό τόνο.

5. Το vintage cat-eye.


Για να το πετύχεις, θα χρειαστείς μια ελαφρώς μπρονζέ σκιά κι ένα στερεό eyeliner. H γωνία που θα σχηματίσεις πρέπει να είναι έντονη προς το πλάι αλλά όχι μεγάλη. Συνδύασε το με γαλλική πλεξίδα και τα σκουλαρίκια της γιαγιάς σου. 

6. Το απρόμαυρο.


Αυτή η monochrome βερσιόν του cateye απαιτεί διπλή γραμμή σε όλο το μήκος του ματιού, με τη μια από τις δυο να έχει μια λευκή, λαμπερή απόχρωση. 
 
 
πηγη:alexpoli