Το μακιγιάζ που ταιριάζει ιδανικά στο ζώδιο σου

ζώδιο μακιγιάζ
Κριέ, είσαι κυριαρχική, είσαι δυναμική, έχεις τις χάρες όλες, άλλα όταν πρόκειται για το μακιγιάζ σου... βαριέσαι που ζεις. Ένα ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια κι ένα κόκκινο κραγιόν θα σου αλλάξουν όλη την εμφάνιση.

Ταύρε, λατρεύεις τη σταθερότητα και σιχαίνεσαι τις ακρότητες. Σου αρέσει να φροντίζεις τον εαυτό σου, αλλά δεν κόβεις και φλέβα. Γήινες αποχρώσεις στα μάτια, ένα nude κραγιόν κι... έφυγες!

Δίδυμε, σ’ αγαπάμε, σε λατρεύουμε, αλλά η διχασμένη σου προσωπικότητα μας έχει μπερδέψει. Τη μια θες απαλό μακιγιάζ, την άλλη έντονο. Το πρόβλημα είναι ότι λατρεύεις τα έντονα χρώματα στις σκιές, οπότε αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε.

Καρκίνε, ο ρομαντισμός και τα ήπια χαρακτηριστικά σου αναδεικνύονται υπέροχα με τις παλ ροζ αποχρώσεις που χρησιμοποιείς, όμως δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες. Σπάσε το "ροζάκι" και με κανένα έντονο χρώμα, δε βλάπτει!

Λέοντα, έχεις ένα φλογερό ταμπεραμέντο που δε σ' αφήνει να κινηθείς σε ήπιο στιλ μακιγιάζ. Ορισμένες φορές όμως, καλό θα ήταν να το περιορίσεις, ειδικά στις πρωινές εμφανίσεις. Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες!

Παρθένε, είσαι πρακτικός, ρεαλιστής και σου αρέσουν οι κλασικές γραμμές στο μακιγιάζ σου. Μην ξεχνάς όμως ότι σ' ένα ζώδιο σαν κι εσένα η γαλήνη του πράσινου είναι αυτή που σε συγκινεί περισσότερο και σε κάνει ασυναγώνιστο. Δοκίμασε ένα μολύβι ματιών σε αυτή την απόχρωση.

Ζυγέ, επενδύεις στην εμφάνισή, το ίδιο και στο μακιγιάζ σου, όμως οι υπερπαραγωγές εδώ δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν. Δοκίμασε να τονίσεις ή τα μάτια ή τα χείλη αυτή τη φορά, όχι και τα δυο!

Σκορπιέ, είσαι αυτό που λέμε κινητός μαγνήτης για όλους. Ξέρεις από μακιγιάζ! Μη διστάσεις στιγμή να κάνεις smokey eyes. Είσαι σκοτεινός τύπος, σου αρέσει η ίντριγκα και το μαύρο απλά θα σε απογειώσει.

Τοξότη, σου αρέσει η ανέμελη ζωή και δεν μπορείς οτιδήποτε στημένο. Ακόμα και το μακιγιάζ το ψιλοβαριέσαι, αλλά κάνεις λάθος! Φρόντισε να κάνεις τα βασικά: λίγο ρουζ- μάσκαρα- κραγιόν, κι έξω απ΄ την πόρτα.

Αιγόκερε, είσαι λάτρης της τελειότητας, άρα δεν θα άφηνες ποτέ το μακιγιάζ σου στη μοίρα του. Προτιμάς τους χαμηλούς τόνους γι΄αυτό τόνισε τα χαρακτηριστικά σου μ' ένα eyeliner- μάσκαρα, ένα nude κραγιόν και είσαι έτοιμη!

Υδροχόε, ζήτω η επανάσταση! Όλη σου η ζωή είναι χτισμένη σε αυτό το μότο. Το μακιγιάζ σου, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει κάποιο άλλο δρόμο. Οι έντονες και σκληρές γραμμές όχι μόνο σου πηγαίνουν, αλλά μπορείς και να τις υποστηρίξεις.

Ιχθύ, σου αρέσουν οι προσεγμένες εμφανίσεις και δεν σταματάς μέχρι να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Το μακιγιάζ σου ακολουθεί τις διαθέσεις σου άρα... ο Θεός βοηθός για εκείνες τις μέρες που έχεις τα νεύρα σου!


πηγη:joytv