Πως να βρείτε το τέλειο άρωμα !

Αν είστε λάτρης των μεθυστικών αρωμάτων, σίγουρα θα σας έχει απασχολήσει το ζήτημα της εύρεσης της σωστής “μυρωδιάς”.
 
Εκείνο το θεϊκό αμάλγαμα αρωμάτων που θα σας ταιριάζει απόλυτα και θα κάνει τους άλλους να φέρνουν εσάς αυτόματα στο νου τους. Εκτός αν είστε πολύ τυχερές, μάλλον ακόμη το αναζητάτε. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ να βοηθήσουμε!
  • Πρώτες εντυπώσεις
Μπορεί να ερωτευτείτε μία κολόνια την πρώτη στιγμή που θα την ψεκάσετε πάνω σας. Συχνά όμως, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό. Περιμένετε μερικά λεπτά πριν να αποφασίσετε.
  • Προϊστορία
Μην ξεχνάτε πως τα περισσότερα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι αρωματισμένα. Αφρόλουτρα, σαπούνια χεριών, λοσιόν σώματος, σπρέι κλπ. Την ημέρα που θα δοκιμάσετε αρώματα φροντίστε να μην έχετε χρησιμοποιήσει άλλα προϊόντα με έντονη μυρωδιά καθώς μπορούν εύκολα να σας παραπλανήσουν.
2D1E0DB100000578-0-image-a-27_1444057706929
  • Υπερβολή
Σίγουρα σας έχει συμβεί να ζαλίζεστε αφού έχετε ψεκάσει δέκα διαφορετικά αρώματα στον εαυτό σας. Μην πάρετε καμία απόφαση σε αυτή την κατάσταση. Δοκιμάστε ξανά μία άλλη φορά.
  • Αλλαγή
Δοκιμάστε ένα άρωμα αρχικά στα ειδικά tester blotters και αν σας αρέσει προχωρήστε στο δέρμα. Έτσι, απλά πετάτε τα χαρτάκια που δεν σας άρεσαν και αποφεύγετε τον προαναφερθέντα πονοκέφαλο αλλά και την ατελείωτη προσπάθεια να θυμηθείτε ποιο άρωμα ψεκάσατε σε ποιο σημείο.

chemistry-fragrance-1
  • Χρόνος
Όχι μόνο δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε να αποφασίσετε αλλά είναι και απαραίτητο να εξετάσετε την συμπεριφορά του εκάστοτε αρώματος στην διάρκεια της ημέρας. Ψεκάστε το πρωί και μέχρι το βράδυ θα έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε τους διαφορετικούς υπότονους του αρώματος καθώς και την διάρκειά του. Επιπλέον θα δείτε πόσο ευχάριστο και αρμόζον ήταν στην καθημερινότητά σας.
  • Overthinkers
Σίγουρα πρέπει να σκεφτείτε αν ένα άρωμα σας ταιριάζει και να λάβετε υπ’όψην σας όλα τα παραπάνω, όμως μία είναι η βασική ερώτηση. Λατρεύω τη μυρωδιά του; Εάν ναι…go for it !!!



πηγη:eliksirio