Κάντε διαφορετικά μακιγιάζ με ένα μόνο κραγιόν

Ποια απόχρωση να διαλέξω; Κοραλλί ή κόκκινο της φωτιάς; Με ποιους υποτόνουςΜερικές ερωτήσεις που ίσως έχετε κάνει στον εαυτό σας πριν ψωνίσετε κραγιόν.
 
 Πώς λοιπόν μπορούμε να βρούμε το “σωστό”; Εκείνο που θα ταιριάζει απόλυτα με την επιδερμίδα μας και θα κολακεύει το πρόσωπό μας;
Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε πλέον! Οι makeup artists στην εβδομάδα μόδας δοκίμασαν ένα νέο τρικ προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την ίδια απόχρωση σε όλα τα μοντέλα. Ανακάτεψαν το κραγιόν με λίγο κονσίλερ σε χρώμα ίδιο με το δέρμα του μοντέλου!
Το αποτέλεσμα, αν και πιο απαλό, είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακό! Για το απόλυτα φυσικό λουκ μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε lip liner και να αφήσετε την απόχρωση του κραγιόν να αναμειχθεί με το χρώμα του δέρματός σας. Το τρικ δουλεύει καλύτερα αν χρησιμοποιείτε παλέτα αντί για στικ κραγιόν. Τίποτα όμως δεν σας εμποδίζει με το κατάλληλο πινέλο για τα χείλη.
Όχι μόνο μπορείτε πλέον να υποστηρίξετε κάθε απόχρωση, αλλά και να φορέσετε το αγαπημένο σας χρώμα όλο τον χρόνο αναμειγνύοντάς το με διαφορετικό κονσίλερ ανάλογα με την εποχή! Έτσι, το απαλό nude που λατρέψατε τον χειμώνα, μπορεί να συνοδεύει και τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις, μαζί με ένα πιο σκούρο κονσίλερ, αποφεύγοντας πάντοτε την “νεκρή” όψη.
Επομένως, την επόμενη φορά που θα αγοράσετε κραγιόν, τολμήστε το vampy κόκκινο ή μωβ που τόσο φοβόσασταν στο παρελθόν και χρησιμοποιήστε οδηγούς σαν τον παρακάτω μόνο για έμνευση!

 Lipstick Guide-01



πηγη:cosmopolitan