Την θυμάσαι ως την Μπέλα, την άβολη, άχαρη και άχρωμη μαθήτρια από το Twilight.


Σήμερα η Kristen Stewart είναι μια ανερχόμενη indie ηθοποιός με μια σταθερά ανοδική πορεία, ενώ παραμένει άβολη, άχαρη και άχρωμη. Απλά πλέον πιο καλοντυμένη!
Το γεγονός πως αντιμετωπίζει τεράστια δυσκολία στο να χαμογελάσει και να πάρει μια πόζα της προκοπής μπροστά στον παπαρατσίστικο φακό δεν αποτέλεσε αρνητικό για τον Karl Lagerfeld ο οποίος την έχρισε τον πρόσωπο του οίκου Chanel και την μετέτρεψε σε μούσα του. Ούτε για τον σχεδιαστή του οίκου Balenciaga που έκανε ακριβώς το ίδιο για το διάσημο άρωμα του.
Τί είδαν οι δυο μεγιστάνες της μόδας στην Kristen που δεν μπορείς εσύ;
Ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Μπορεί να μην είναι όμορφη –και άσχημη δεν την λες, αλλά ούτε και Angelina Jolie-, μπορεί να μην έχει καλλίγραμμο σώμα, μπορεί να μην «τα λέει», αλλά το αγοροκόριτσο του Χόλυγουντ έχει attitude. Και μερικές φορές αυτό και μόνο επισκιάζει όλα τα άλλα.
Το σώμα της είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει οποιοδήποτε φόρεμα να μοιάζει με σακί από πατάτες... χωρίς τις πατάτες. Ποιό είναι λοιπόν το κόλπο όταν όλα τα κόλπα αποτυχγάνουν να σε κάνουν να φαίνεσαι σέξι; Να παραδέχεσαι πως για όνομα του Θεού δεν είσαι σέξι και να προβάλεις την πλευρά του χαρακτήρα σου αλλά και το ίδιο το ρούχο. Η Kristen είναι από τις λίγες ηθοποιούς που προβάλει το ρούχο έναντι του εαυτού της.
Γιατί όταν βλέπεις φωτογραφία της το μάτι θα σου τραβήξει το φόρεμα με τα άκρως εκκεντρικά κοψίματα, οι διαφάνειες σε σημεία που δεν θα περίμενες και οι περίτεχνες ολόσωμες φόρμες. Και κάπου εκεί η ίδια έχει πετύχει τον σκοπό της. Έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σου. Και μάλιστα με τον σωστό τρόπο.






Η κοπέλα που φορούσε βραδινές τουαλέτες με σταράκια σοβαρεύτηκε και ανέβηκε σε ψηλοτάκουνα, στριμώχτηκε σε ταγέρ Chanel και κρέμασε στον ώμο της ακριβές τσάντες. Αυτό και μόνο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Το καθημερινό της στιλ είναι τόσο απλό που πιο απλό δεν γίνεται. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα και να διαλέξεις φανελάκια ένα νούμερο μεγαλύτερα από το κανονικό σου, σε πέντε ή έξι διαφορετικά χρώματα.
Το ίδιο κάνεις και με τα τζιν. Προμηθεύεσε και ένα βαρύ και ασήκωτο δερμάτινο τζάκετ και χαλάς όσα χρήματα σου έμειναν σε γυαλιά ηλίου και τσάντες. Γιατί το στιλ της Kristen είναι το παλιό, καλό και παραδοσιακό αγορίστικο με άκρως fashion παρεμβολές στα αξεσουάρ. Τα γυαλιά της και οι τσάντες αποτελούν πάντα εκείνο το κομμάτι στις εμφανίσεις της που θα προσέξεις και θα ζηλέψεις.
Στις βραδινές εμφανίσεις τα πράγματα αλλάζουν απότομα και γίνονται πολύ πιο edgy. Εδώ η τσάντα δεν είναι το δυνατό σου σημείο καθώς έχεις επιλογές ανάμεσα σε κομμάτια με περίεργα μοτίβα, κεντήματα, δαντέλες, διάφανα υφάσματα, πολλά χρώματα και συνδυασμούς που θα σε μπερδέψουν. Πριν όμως φορέσεις τις πιτσάμες σου και ξαναπέσεις στον καναπέ, διάβασε πόσο πιο απλά είναι όλα!
Σύμφωνα πάντα με την Stewart.
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ακριβώς το αντίστροφο από ότι έκανες με το πρωινό σου ντύσιμο. Εδώ ξεχνάς τα αξεσουάρ, καθώς αποτελούν το τελευταίο κομμάτι που μας απασχολεί, και δίνεις βάση στο κεντρικό outfit. Διαλέγεις λοιπόν κομμάτια που είναι από μόνα τους εκκεντρικά και άκρως ενδιαφέροντα χωρίς την χρήση βοηθημάτων. Ένα φόρεμα με γραμμικά μοτίβα σε διάφορα χρώματα.


Προτίμησε μια pop art παλέτα με κόκκινο, μπλε, πράσινο και κίτρινο. Μια ολόσωμη φόρμα με διαφάνειες και κεντήματα. Το κλασσικό δίπτυχο φούστα μπλούζα σε διαφορετικά χρώματα μεταξύ τους και λεπτομέρειες σε μανίκια και λαιμόκοψη. Το κλασσικό –και αλάνθαστο- mix & match με ριγέ και neon χρώματα. Ή μια παντελόνα και ένα crop top με απότομα κοψίματα. Ότι και να επιλέξεις το μόνο που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι πως σε αυτό το στιλ ο κανόνας αλλάζει και αντιστρέφεται. Εσύ δεν φοράς το ρούχο. Το ρούχο θα φοράει εσένα. Αλλά το αποτέλεσμα θα είναι άψογο!


Όσον αφορά το μακιγιάζ δώσε πόνο και μην μας λυπάσαι. Έχεις δοκιμάσει ποτέ να κάνεις smokey eyes με κόκκινη σκιά;
Ξεκίνα τώρα! Και καλή σου επιτυχία!
πηγη:galsnguys