Το σωστό jean για σένα

Το jean αποτελεί το αγαπημένο ρούχων και των δύο φύλων σε όλες τις ηλικίες. Αποτελεί το πιο πολυφορεμένο και διαχρονικό ρούχο στην ιστορία της μόδας. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να μάθετε να το φοράτε σωστά! Το jean άλλωστε δεν φοριέται μόνο πρωί και στην δουλειά, αλλά και το βράδυ. Έτσι θα πρέπει να υποστηριχτεί και τότε.
Tips για να σας βοηθήσουν να βρείτε το σωστό jean για εσάς
Αν έχετε αδύνατο σωματότυπο
Σίγουρα τα skinny jeans είναι η καλύτερη επιλογή. Φέτος η μόδα λέει γυρισμένα μπατζάκια στην αρχή του αστράγαλου συνδυασμένα με ψηλά παππούτσια. Κατευθείαν παίρνετε ύψος και η σιλουέτα σας γίνεται κατευθείαν «ψιλόλιγνη».
Κλεψύδρα
Αυτό σημαίνει καμπύλες και λεπτή μέση. Το jean σε στυλ καμπάνα, ειδικά τα πιο σκουρόχρωμα αλλά και όσα έχουν ξεβάματα μόνο στο κέντρο του, δηλαδή κοντά στο γόνατο είναι ιδανικά για εσάς.
Μήλο
Αυτό σημαίνει λίγο κοιλίτσα. Οπότε θα πρέπει να τονιστούν τα πόδια σας για να μοιάζετε πιο αδύνατες! Κατάλληλα είναι τα jean με ίσιες γραμμές, όπως είναι τα ελαστικά skinny jeans. Κακή επιλογή αποτελούν τα πολύ ψηλόμεσα αλλά και υπερβολικά χαμηλοκάβαλα παντελόνια.
Αχλάδι
Αυτό σημαίνει πλούσιες καμπύλες στους γοφούς, οπότε καλό είναι να αποφύγετε τα πιο φαρδιά jean όσο και να πιστεύτε ότι έτσι καλύπτετε τις ατέλειες, είναι τεράστιο λάθος. Για να αποκτήσετε την ισορροπία που θέλετε φορέστε ψηλοκάβαλα χωρίς τσέπες στο πίσω μέρος παντελόνια ή αυτά που έχουν λίγο καμπάνα προς το τελείωμα τους.
jean jean
jean