Η μεταμόρφωση της απόχρωσης στα μαλλιά!

Η καινούργια χρονιά μαζί της φέρνει και τις ευχάριστες αλλαγές στο χρώμα. 
Εκτός από την μόδα της πολυχρωμίας όμως, υπάρχει η τάση των φυσικών χρωμάτων και των μοντέρνων τόνων. Τέτοιες αποχρώσεις αναβαθμίζουν άμεσα την εικόνα και παρακάτω προτείνουμε τα 6 λουκς για την μεγάλη αλλαγή.


VIOLET HUES


 


Για όσες αγαπάνε το χρώμα, ιδού οι βιολετί πινελιές. Το χρώμα ταιριάζει πολύ σε καστανές αποχρώσεις και με την κατάλληλη τεχνική μπορεί να τοποθετηθεί ομοιόμορφα ανάμεσα σε σκούρα καστανά. Η σκοτεινή απόχρωση του βιολετί είναι η ιδανική για να αποδώσει απόκοσμες υφές.


ASH BLONDE


 


Κλασικό κι αγαπημένο, το σταχτύ ξανθό είναι ένα λουκ που αγαπιέται από πολλές ελληνίδες. Το λουκ είναι δυναμικό, βασισμένο σε κρύους τόνους και ταιριάζει ιδανικά σε γυναίκες με μεσαία και λευκή επιδερμίδα. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα κουλ και μοντέρνο.


NATURAL BROWN


 


Το φυσικό καστανό έχει ξεκινήσει να επιλέγεται από πολλές γυναίκες, ειδικά από αυτές που θέλουν να γυρίζουν πίσω στις ρίζες τους. Παρόλα αυτά, τολμήστε να εμπλουτίσετε το φυσικό σας χρώμα με ανοιχτές, ή σκούρες πινελιές χρώματος. Με αυτό τον τρόπο το συμβατικό καστανό ανανεώνεται ευχάριστα.


DARK BLONDE


 


Πρόκειται για ένα σκούρο μελί, το οποίο είναι διάσημο χρώμα και όχι άδικα. Το μελί είναι ζεστό και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, σε όλα τα στυλ μαλλιών και πάντα χαρίζει κομψά αποτελέσματα. Επίσης, αποτελεί ιδανική βάση για να πατήσουν συγγενείς αποχρώσεις.


SUBTLE OMBRE


 


Το ombre είναι αγαπημένο γιατί όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Πλέον, η ομοιομορφία των χρωμάτων είναι η νο.1 επιλογή των γυναικών στην τεχνική του ombre. Επιπλέον, αποτελεί και μια τεχνική η οποία ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και χαρίζει πολύ φυσικά αποτελέσματα.


COGNAC


 


Η ζεστή απόχρωση θα ταιριάζει μοναδικά με μακριά, κυματιστά ή σγουρά μαλλιά. Ο λόγος; Η απόχρωση του κονιάκ είναι ζεστή, πατάει σε φυσικούς τόνους και αναδεικνύει την θηλυκότητα της γυναίκας. Μην φοβηθείτε να ρίξετε μέσα σκούρους τόνους για να δώσετε βάθος.










πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου