Νύχια με glitter για το υπόλοιπο του Χειμώνα!

Me glitter2

Ψάχνεις όμορφες ιδέες για να εντυπωσιάσεις με το μανικιούρ σου τον υπόλοιπο χειμώνα;


Δες τα υπέροχα σχέδια για νύχια με glitter που έχω να σου προτείνω!

 
Σίγουρα τα νύχια μας είναι μέσα στην λίστα, για το ποια πράγματα θέλουν οπωσδήποτε περιποίηση κάθε μέρα.

 
Γενικά αυτές τις τελευταίες ημέρες του Φλεβάρη, εκτός από τα ψώνια και τις δουλειές στο σπίτι, έχουμε να σκεφτούμε τα μαλλιά, τα νύχια και το βάψιμο μας.


Έτσι είπα να σου προτείνω μερικές εντυπωσιακές ιδέες για σχέδια με glitter, ώστε να σε βγάλω από την δύσκολη θέση να ψάχνεις τελευταία στιγμή.

  Me glitter3
 

Το χρυσό είναι ένα χρώμα το οποίο το προτιμούμε οι περισσότερες τώρα, καθώς είναι εκθαμβωτικό, κομψό και απίστευτα στιλάτο.
Βέβαια, όταν συνδυάζεται και με άλλα χρώματα τότε είναι που δείχνει ακόμη πιο φινετσάτο.

 
Το πιο κλασικό και λατρεμένο είναι το γαλλικό σχέδιο νυχιών, είτε αυτό γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο, είτε κρατώντας την βάση του και δημιουργώντας αρκετά σχέδια.

 
Το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει σε όλα τα μανικιούρ, από τα πολύ κοντά νύχια μέχρι και τα stiletto nails, που είναι πολύ της μόδας τα τελευταία χρόνια.

  Me glitter4
 

Από την άλλη πλευρά μπορείς να πειραματιστείς με διάφορα σχέδια, χωρίς να έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου. Εξάλλου το βλέπουμε πολύ συχνά και αυτό το στυλ.

  Me glitter5
 

Εδώ τώρα έχουμε υπέροχα animal print σχέδια σε διάφορες αποχρώσεις με βασικό τους στοιχείο το χρυσό glitter, αλλά και polka dot και halfmoon nails.

  Me glitter6
 

Εξίσου όμορφες προτάσεις είναι και αυτές εδώ με επικρατέστερα τα Swag nails, που έχει γίνει πανικός τον τελευταίο καιρό και σίγουρα θα κρατήσει αυτή η μόδα και την Άνοιξη.

 
Εκτός από το χρυσό χρώμα όμως μια πολύ ασφαλής επιλογή είναι και το ασημί glitter, το οποίο είναι αρκετά κομψό και ίσως λίγο πιο διακριτικό.

  Me glitter7
 

Το Ombre με το ασημί glitter σίγουρα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό αν συνδυάζεται με ένα μαύρο βερνίκι νυχιών, είτε είναι ματ είτε γυαλιστερό.

 
Βέβαια μπορείς να επιλέξεις και ένα total silver look, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό χωρίς πολλά περιττά σχέδια.

  Me glitter8
 

Και στο ασημί glitter μπορείς να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να δημιουργήσεις περισσότερα από ένα στυλ στα νύχια σου, αρκεί να μην είναι όλα σε υπερβολικό βαθμό.

  Me glitter9
 

Εδώ έχουμε μερικές υπέροχες προτάσεις για γαλλικό μανικιούρ, το οποίο είναι σίγουρα το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε το σχέδιο που θέλουμε για τα νύχια μας.

  Me glitter10
 









πηγη:ediva


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου