10+1 πανέμορφα Ανοιξιάτικα σχέδια για νύχια, μόνο για σένα!

anoiksiatika-sxedia-gia-nixia-louloudia-nixi-moda-idees-ginaika-eisaimonadikigr

Μία υπέροχη συλλογή από πανέμορφα ανοιξιάτικα σχέδια για νύχια για να διαλέξεις και εσύ το αγαπημένο σου. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.



Η Άνοιξη είναι μία από τις πιο ωραίες εποχές και συνοδεύεται πάντα από το ξύπνημα της μητέρας φύσης και των πλασμάτων της. Όπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα σου, θα διακρίνεις διάφορα όμορφα λουλούδια και χρώματα αλλά και τον ήλιο να λάμπει πάνω από το κεφάλι σου.


Και τι πιο τέλειο από μία ανανέωση στο σχέδιο των νυχιών σου; Διάλεξε το αγαπημένο σου ανοιξιάτικο σχέδιο για αυτή την Άνοιξη.
 

1)Σαν μάρμαρο

 

anoiksiatika-sxedia-gia-nixia-nails-desogns-nixi-eisaimonadikigr


Ένα πολύ ξεχωριστό σχέδιο για όλες τις εποχές του χρόνου. Είναι από τα πιο αγαπημένα μου σχέδια διότι συνδυάζει το χρώμα του πάγου και το σχέδιο του μάρμαρου που δίνει έναν άλλον αέρα στα νύχια σου. Ετοιμάσου να εντυπωσιάσεις τους πάντες με αυτό το σχέδιο.
 

2)Γαλλικό σχέδιο

 

galliko-sxedio-gia-anoiksiatika-nixia-nails-nuxia-eisaimonadikigr


Το διαχρονικό γαλλικό, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σχέδια που θα είναι για πάντα στη μόδα ότι μόδα και να υπάρχει, ότι εποχή κι αν είναι. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και συνδύασε το γαλλικό σου μανικιούρ με όμορφα ανοιξιάτικα σχέδια.


3)Λουλούδια και πάλι λουλούδια

 

louloudia-toulipes-sxedia-gia-nixia-anoiksiatika-moda-nixi-eisaimonadikigr


Και τι θα ήταν η Άνοιξη χωρίς τα αγαπημένα μας λουλούδια; Ένα απαλό ροζ χρώμα σε συνδυασμό με σχέδια λουλουδιών αλλά και πολύ γκλίτερ, μπορεί να σου δώσει το ιδανικό ανοιξιάτικο σχέδιο.

 

4)Nude και απαλές αποχρώσεις

 

nixia-sxedia-anoiksiatika-idees-nails-eisaimonadikigr


Τα ανοιχτά και απαλά χρώματα, ανήκουν στην Άνοιξη και στο καλοκαίρι κυρίως. Διάλεξε τα nude χρώματα που σου αρέσουν για να δημιουργήσεις το σχέδιο των ονείρων σου. Και λίγο holo για να κάνεις εντύπωση.

 

5)Πεταλούδες

 

petaloudes-anoiksiatika-sxedia-gia-nuxia-nails-moda-idees-eisaimonadikigr

Δεν ξεχνάμε τις πεταλούδες που τόσο όμορφα στολίζουν τον ανοιξιάτικο ουρανό με τα μαγευτικά χρώματα τους και τα υπέροχα φτερά τους. Και ποιος δεν θα ήθελε μία τέλεια πεταλούδα με στρασάκια στα νύχια του;
 

 6)Καρδούλες και dots

 

kardoules-dots-anoiksiatika-sxedia-gia-nixia-nails-eisaimonadikigr


Οι αγαπημένες καρδούλες σε συνδυασμό με χαριτωμένα dots και ένα απαλό ανοιξιάτικο χρώμα, είναι από τα πιο ωραία σχέδια για νύχια για φέτος την Άνοιξη και όχι μόνο.

 

7)Φούξια

 

fouksia-anoiksiatika-nixia-sxedia-nuxia-nails-eisaimonadikigr


Το φούξια είναι ένα από τα πιο ανοιξιάτικα χρώματα. Ένα πολύ όμορφο χρώμα που συνδυάζεται πολύ όμορφα με ένα ανοιξιάτικο σχέδιο για να έχεις και εσύ ένα υπέροχο μανικιούρ για τις ηλιόλουστες μέρες.

 

8)Και λίγο πορτοκαλί

 

portokali-sxedia-nixion-anoiksiatika-sxedia-nuxia-eisaimonadikigr


Αν σου αρέσει το πορτοκαλί ως χρώμα, τότε θα γίνει το αγαπημένο σου βερνίκι για αυτή την Άνοιξη. Ένα ανοιξιάτικο χρώμα που θα σου φτιάχνει τη διάθεση και θα σε ταξιδεύει σε καταπράσινα λιβάδια. Σχεδίασε και τις αγαπημένες σου πεταλούδες και είσαι έτοιμη.

9)Χρυσόσκονη παντού

 

anoiksiatika-nuxia-me-xrisoskoni-nixia-nixi-nails-idees-eisaimonadikigr


Φυσικά από ένα ανοιξιάτικο μανικιούρ, δεν πρέπει να λείπει η χρυσόσκονη. Διάλεξε το αγαπημένο σου χρώμα και στόλισε το με τη χρυσόσκονη που αγαπάς και απέκτησε το σχέδιο των ονείρων σου.










πηγη:eisaimonadiki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου