MAGENTA & FUCHSIA

Το υπέρτατο χρώμα της θηλυκότητας, της disco, της τρέλας και της γιορτής. Θα το προτείνεις στις καλεσμένες σου και θα τις βοηθήσεις να το διατηρήσουν προτείνοντας σωστά προϊόντα και σωστά βήματα φροντίδας. Και μετά θα τους εξηγήσεις πόσο σημαντικό είναι να λάμπουν τα μαλλιά και να αποπνέουν υγεία. Έτσι, θα τις βοηθήσεις να περιηγηθούν στον μαγικό κόσμο των hair oils.

 

THE RAINBOW

Πολλές απόψεις και ακόμα πιο πολλές αποχρώσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διαλέξει κάποιος ένα χρώμα όταν εσύ μπορείς να του προτείνεις τους σωστούς συνδυασμούς για να έχει ένα κομψό, φωτεινό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ξεκίνησε, λοιπόν, με απλά μαθήματα χρωματολογίας και μετά προχώρησε στην εφαρμογή ενός μικρού αλλά μαγικού ουράνιου τόξου, που θα φέρει μεγάλα χαμόγελα σε κάθε καλεσμένη σου.

 

GREEN DREAM

Δεν είναι το πράσινο ένα εύκολο χρώμα, αλλά σίγουρα είναι εκείνο που θα κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίσει. Αν, μάλιστα, το πράσινο εφαρμοσθεί σε ένα ντελικάτο, κοντό κούρεμα, τότε το αποτέλεσμα θα είναι παραπάνω από εντυπωσιακό. Μαζί με την εφαρμογή της βαφής, πρόσφερε στην καλεσμένη σου μερικά, έξυπνα tips για το μακιγιάζ και τις επιλογές της στο ντύσιμο. Το πράσινο δεν συγχωρεί τα λάθη.