Party hair, Night stars!!

 PARTY HAIR - MY EXTENSION

Το χτένισμα παίζει δεύτερο ρόλο όταν το κούρεμα είναι μελετημένο και δυναμικό και όταν το χρώμα καταφέρνει και κερδίζει τις εντυπώσεις.

 MIXED COLORS

 PARTY HAIR: Night stars - MY EXTENSION

Ένα Pixie που δεν υποκύπτει σε κανόνες και μια δημιουργική απόδοση αποχρώσεων που απαιτούν φαντασία και δαιμόνιο χέρι colorist σε ένα look που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα να ξεχωρίσει σε μια γιορτή και όχι μόνο.
Creative Team: XXL, Photography: David Arnal, Make-up: Pía Quin

 GINGER 80’S HAIR

 PARTY HAIR: Night stars - MY EXTENSION

Αν και η χαίτη δεν ήταν κάτι που μας λείπει από την δεκαετία της disco, σε αυτή την εκδοχή, μας ενθουσιάζει. Το απόλυτο χρώμα της πάπρικας στα μαλλιά, προσφέρει μια μαχητικότητα που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και το μακιγιάζ συνηγορεί στο αποτέλεσμα.
Hair: Keith Bryce, Photographer: Keith Bryce, MUA: Toni Zitting & Heather Shelton

 VAGUE FOR HER

 PARTY HAIR: Night stars - MY EXTENSION

Απαλά κύματα σε μεσαίου μήκους μαλλιά περιγράφουν την ερωτική διάθεση μιας γυναίκας που βρίσκεται κάπου με λόγο. Φροντίστε τα μαλλιά με αγάπη, δουλέψτε την πρέσα απαλά και εντείνετε την λάμψη με εξειδικευμένα προϊόντα.
Hair: Cristo Rodríguez Alonso @Ulises Peluqueros, Photographer: Esteban Roca, MUA: Manuela Giménez

 BOB ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

 PARTY HAIR: Night stars - MY EXTENSION

Ένα καρέ που δεν είναι απόλυτα καρέ, πλαισιωμένο από μεστή, πλούσια φράντζα και δουλεμένο με προϊόντα που κάνουν tough την υφή, μπορεί άνετα να υποστηρίξει οποιοδήποτε event, όποια ώρα της μέρας.
Hair: Jose Urrutia, Photographer: Jose Urrutia, MUA: Anabel Larrauri

 ΚAΝΕ O,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ

 

Άσε μακριές τούφες να σκάνε στον αυχένα, ξύρισε με μαθηματική ακρίβεια τα πλαϊνά μέρη, επέτρεψε στο μπροστινό μέρος των μαλλιών να έχει τον πρώτο λόγο με τόσο μήκος όσο χρειάζεται για να στέκεται επιθετικά μπροστά και να διαμορφώνει τις γωνίες του προσώπου. 
Hair: Christian Ríos @ Christian Ríos Salón, Photographer: David Arnal, MUA: De Maria







πηγη:myextension



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου