Πώς να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού..

 κιλά του Καλοκαιριού

Πήρες επιπλέον βάρος στις διακοπές σου και προσπαθείς να το χάσεις; Σου έχουμε όλα τα tips για να χάσεις τα κιλά του καλοκαιριού.

Έκανες τις διακοπές σου, χαλάρωσες, βγήκες απ’ το πρόγραμμά σου κι όπως είναι φυσιολογικό πήρες μερικά κιλά παραπάνω. Δεν πειράζει, δε θα κάτσεις να σκάσεις, όμως καλό είναι να τα χάσεις όσο γίνεται συντομότερα, ώστε να μην σου μείνουν πολύ καιρό, καθώς όπως έχουμε πει θα είναι πιο δύσκολο να τα χάσεις.

Πάρ’ το απόφαση! 

Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι πολύ σημαντικό να το έχεις πάρει απόφαση. Να είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις αυτή την προσπάθεια, ακόμα κι αν χρειαστεί να πιεστείς λίγο παραπάνω. Η ψυχολογική προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για να μην τα παρατήσεις εύκολα.

Νερό, νερό, πολύ νερό! 

Συνέχισε να πίνεις πολύ νερό, καθημερινά. Ο οργανισμός σου το χρειάζεται και για να μείνεις ενυδατωμένη και για να νιώθεις κορεσμό, αλλά και για να χάσεις βάρος και τοξίνες, αποβάλλοντας την κατακράτηση.

κιλά του Καλοκαιριού

Μπες σε πρόγραμμα 

Φυσικά και ήρθε η ώρα να επανέλθεις σιγά σιγά στο πρόγραμμα της γυμναστικής σου. Μην πέσεις με τα μούτρα στη γυμναστική, αλλά ξεκίνα τη σταδιακά. Και φυσικά μην ξεχνάς το ζέσταμα και την αποθεραπεία!

Μικρά και συχνά γεύματα 

Μπορεί στις διακοπές σου να καθόσουν για ώρες στην παραλία και να έτρωγες μόνο μία φορά τη μέρα, όμως αυτό δεν πρέπει να γίνεται από ‘δω και πέρα. Αν θες να χάσεις κιλά, φρόντισε να τρως 4-5 γεύματα μες τη μέρα, άλλα κύρια και άλλα σνακ.

κιλά του Καλοκαιριού

Πρόσεχε τι τρως 

Πες αντίο στα γλυκά και πες επιτέλους ναι στα φρούτα και τα λαχανικά, που το Καλοκαίρι είχες ξεχάσει. Ναι, το είχες κάνει. Δοκίμασε, ακόμα, να τρως περισσότερα όσπρια και προϊόντα ολικής άλεσης.

Και με το βραδινό τι γίνεται; 

Όπως έχουμε πει, το πρωινό είναι απαραίτητο, όμως με το βραδινό τι γίνεται; Μείωσε τις ποσότητες του βραδινού σου φαγητού και προτίμησε τροφές που μεταξύ άλλων σου δημιουργούν κορεσμό, χωρίς να σου προσθέτουν ζάχαρη και περιττές θερμίδες.

 

 

 

 

 

 

πηγη:ipop



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου