Autumn Is Gone!!

Αποτέλεσμα εικόνας για winter mens haircuts 2020

Πολλά από τα χειμερινά κουρέματα στοχεύουν στο να εξυπηρετήσουν το καθημερινό style του μοντέρνου άντρα. Φέτος βλέπουμε απαλές γραμμές, οι μπούκλες αποθεώνονται, ενώ το μήκος μπορεί να χαρίσει φρέσκα hairstyles που δίνουν νέα πνοή στο ανδρικό στυλ.

THE CASUAL


Καθημερινό, ανάλαφρο και μοντέρνο. Αυτό το κούρεμα απευθύνεται σε όλους όσους διαθέτουν μήκος και λατρεύουν να παίζουν με αυτό. Τα μακριά μαλλιά μπορούν να δεχτούν διαφορετικές παραλλαγές στο styling και προσδίδουν μια φρέσκια πνοή στο ανδρικό στυλ.
 
SIDE SWEPT GLAM


Ένα κομψό και glamorous side swept hairstyle, το οποίο αναδεικνύει από το μήκος αλλά και την έντονη λάμψη των μαλλιών. Το πρόσωπο είναι καθαρό από γένια και συνδυάζεται ιδανικά με το δυναμικό κούρεμα.
 
VOLUME UP


Το look ξεχωρίζει από τον χαρακτηριστικό του όγκο, αλλά και το ύψος. Τα μαλλιά είναι δουλεμένα σε σκάλες αφού το πίσω μέρος είναι περιποιημένο, ενώ στο πάνω μέρος τα μαλλιά σηκώνονται και αναδεικνύουν τις υπέροχες υφές τους.
 
CURLY AFRO


Οι άντρες και τα αγόρια που είναι προικισμένοι με πυκνό, σγουρό μαλλί, μπορούν να δοκιμάσουν πολλά διαφορετικά κουρέματα. Αναδείξτε την μπούκλα και τον όγκο των πελατών σας, μέσα από κουρέματα με έξυπνες γραμμές και συμμετρία.


















πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου