5 tips για μακριές βλεφαρίδες και ακαταμάχητο βλέμμα

tips για μακριές βλεφαρίδες 
 
Δεν έχεις μακριές βλεφαρίδες αλλά θα ήθελες πολύ ν’ αποκτήσεις, χωρίς, όμως, να βάλεις ψεύτικες; Έχουμε τη λύση για σένα! 5 tips για μακριές βλεφαρίδες και ακαταμάχητο βλέμμα, και το καλύτερο απ’ όλα ξέρεις ποιο είναι; Ότι και οι 5 τρόποι είναι 100% φυσικοί!

Tα tips για μακριές βλεφαρίδες:

Μην τρίβεις τα μάτια σου

Όταν είσαι κουρασμένη, νιώθεις τέλεια όταν τρίβεις τα μάτια σου, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου καλό για τις βλεφαρίδες σου. Αν τρίβεις τα μάτια σου συνέχεια, θα χάσεις περισσότερες βλεφαρίδες απ’ ό,τι συνήθως. Αν θέλεις να κάνεις μασάζ στα βλέφαρά σου, κάνε μόνο στα βλέφαρά σου και μην αγγίζεις τις βλεφαρίδες σου! Κλείσε τα μάτια σου και κάνε με τα δάχτυλά σου απαλούς κύκλους πάνω στα βλέφαρά σου.

Μην χρησιμοποιείς αδιάβροχη μάσκαρα

Αν θέλεις όμορφες και μακριές βλεφαρίδες, απόφυγε να χρησιμοποιείς αδιάβροχη μάσκαρα. Αυτός ο τύπος μάσκαρα κολλάει περισσότερο πάνω στις βλεφαρίδες, επομένως δεν φεύγει τόσο εύκολα σε μια βροχερή μέρα, αλλά δεν κάνει καθόλου καλό στις βλεφαρίδες σου. Επειδή είναι ισχυρότερη απ’ την κανονική, είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα να χάνεις περισσότερες βλεφαρίδες.

tips για μακριές βλεφαρίδες

Καθαρισμός

Τα tips για μακριές βλεφαρίδες περιλαμβάνουν και μια πολύ καλή φροντίδα. Όταν αφαιρείς το μακιγιάζ, κάντο πολύ προσεκτικά. Χρησιμοποίησε λάδι καρύδας, ελαιόλαδο ή ένα καθαριστικό με βάση το λάδι. Ζέστανε το λάδι τρίβοντάς το ανάμεσα στα χέρια σου και κάνε απαλό μασάζ. Στη συνέχεια, αφαίρεσε το λάδι με ένα χλιαρό πανάκι.

Έλαια

Όπως διάβασες και παραπάνω, τα έλαια είναι πολύ καλά για το ντεμακιγιάζ σου. Το έλαια, όμως, είναι επίσης πολύ καλά και για τις βλεφαρίδες σου. Πάρε ένα βουρτσάκι μάσκαρα, πρόσθεσε μια σταγόνα αμυγδαλέλαιο ή καστορέλαιο και πέρασέ το στις βλεφαρίδες σου, όπως ακριβώς βάζεις μάσκαρα. Αν το κάνεις αυτό κάθε μέρα, θα δεις ότι οι βλεφαρίδες σου θα φαίνονται πολύ μακρύτερες και πιο όμορφες!

tips για μακριές βλεφαρίδες

Ορός

Αν τίποτα απ’ τα παραπάνω δεν λειτουργεί καλά σε σένα κι έχεις την οικονομική δυνατότητα να το κάνεις, αγόρασε έναν ορό για τις βλεφαρίδες σου με φυσικά συστατικά που δεν θα τις βλάψουν. Χρησιμοποίησέ τον κάθε μέρα για δώδεκα εβδομάδες και μετά θα δεις τη διαφορά!










πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου