Οι 8 αποχρώσεις στα μαλλιά που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

Apoxrosis2
  
Ήδη οι τάσεις για την καινούργια χρονιά έχουν ξεπροβάλλει. Ποιες είναι οι επικρατέστερες αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2020; Από τις ζεστές αποχρώσεις που ταιριάζουν στην εποχή του χειμώνα, μέχρι τις πιο ψυχρές και παστέλ που βγάζουν μια πιο εκκεντρική νότα, όλες είναι εδώ για να την μαγέψουν και να της χαρίσουν ένα μοναδικό στυλ που θα καταπλήξει τους γύρω της.
 
Apoxrosis3 
Το χρώμα της κανέλας έχει νότες από κόκκινο και καστανόξανθο και χαρίζει ένα μοναδικό στυλ σε κάθε γυναίκα. Ανήκει στις πιο ζεστές αποχρώσεις χωρίς όμως να είναι σκούρο και η γυαλάδα που χαρίσει είναι υπέροχη. Για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, επίλεξε ένα απαλό ombre από ζεστό καστανό στο χρώμα της κανέλας.
 
Apoxrosis4 
Ένα ζεστό κόκκινο χρώμα κολακεύει κάθε γυναίκα, αφού είναι θηλυκό και γλυκαίνει πολύ τα χαρακτηριστικά της. Επίλεξε να το προτείνεις αν έχει ανοιχτό ή ελαφρώς σταρένιο δέρμα, καθώς στα πιο σκούρα δέρματα μπορεί να μην ταιριάζει ιδιαίτερα.
 
Apoxrosis5 
Ένα ανοιχτό ξανθό με πλατινέ νότες στις άκρες, χαρίζει φως στο πρόσωπο και είναι τάση για το 2020. Επίλεξε το αν αγαπά τα ανοιχτά χρώματα και δη το ανοιχτό ξανθό.
 
Apoxrosis6 
Αυτό το μοναδικό χρώμα είναι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Το πυρόξανθο προτιμάται από γυναίκες με ανοιχτά δέρματα, καθώς χαρίζει πολύ φως και ένταση στα χαρακτηριστικά τους.
 
Apoxrosis7 
Αν αγαπά τις πιο εκκεντρικές τάσεις, πρόσθεσε μερικές πινελιές από παστέλ χρώματα στα μαλλιά της και ας μαγνητίσει όλα τα βλέμματα με την απαράμιλλη ομορφιά τους.
 
Apoxrosis8 
Αυτή η καφέ απόχρωση είναι ζεστή και αντανακλά το φως με εντυπωσιακό τρόπο. Δεν συγκαταλέγεται στις πολύ σκούρες αποχρώσεις και ταιριάζει στους περισσότερους τόνους του δέρματος.
 
Apoxrosis9 
Οι μελί αποχρώσεις είναι πολύ στη μόδα για φέτος και ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες. Επίλεξε το αν ψάχνει έναν πιο γλυκό τόνο στα μαλλιά της για το 2020
 
Apoxrosis10

Μια πανέμορφη απόχρωση που εντυπωσιάζει, το μαύρο μπλε ή μαύρο μοβ, είναι τάση για φέτος και θα αγαπηθεί πολύ από τις πιο τολμηρές γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.
 
Αυτές οι αποχρώσεις στα μαλλιά για το 2020, θα καταπλήξουν και τον πιο απαιτητικό κριτή με τη σαγήνη τους. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει στα δικά της χρώματα αλλά και προσωπικές προτιμήσεις και χάρισε στην πελάτισσά σου ένα μοντέρνο και εντυπωσιακό look.









πηγη:ediva


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου