Οι Τσάντες που θα βλέπουμε το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα


Λάτρεις των τσαντών, ετοιμαστείτε! Γιατί είναι έτοιμες οι τάσεις της μόδας για τις γυναικείες Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020. Σκοπός μας είναι να είμαστε αναλυτικές και να συμπεριλάβουμε τις κυριότερες εξ αυτών. Βέβαια, όπως και σε κάθε άλλο άρθρο με τις φρέσκες τάσεις, έτσι για τις τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 έχουμε επιλέξει να δημοσιοποιήσουμε όσες μπορούν να προσαρμοστούν καλύτερα στα ελληνικά δεδομένα.


Προλογικά, να αναφέρουμε ότι στα runways είδαμε γυναικείες τσάντες προηγούμενων ετών, αλλά και ολοκαίνουριες προτάσεις. Το κλειδί στην πλειονότητά τους φαίνεται πως ήταν η πρακτικότητα, κάτι που πολλές φορές οι σχεδιαστές και οι υπόλοιποι ειδικοί μόδας αφήνουν παραπίσω. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημαντικότερες τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020.

1. Δερμάτινες snakeskin τσάντες

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Το snakeskin print μάλλον είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας όχι μόνο για τις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020, αλλά και για τα ρούχα, τα παπούτσια και τα πορτοφόλια. Το γεγονός αυτό λογικά θα χαροποιεί πολλές από εσάς, δεδομένου ότι δεν πρόκειται για μία νέα τάση. Έρχεται από τη δεκαετία του ’70. Άρα όλο και κάποια τέτοια δερμάτινη τσάντα θα υπάρχει καταχωνιασμένη στην ντουλάπα σας. Είναι αναμφίβολα ένα από τα must have για τη σεζόν, κορίτσια.

Οι δερμάτινες τσάντες με print φιδιού που προτάθηκαν ήταν κανονικού μεγέθους, οπότε πρακτικές και καθημερινές. Μερικές, μάλιστα, όπως στην τρίτη φωτογραφία, είναι κατάλληλες για το απόγευμα ή και το βράδυ σε μερικές περιπτώσεις. Επίσης, οι τσάντες αυτές φαίνονται πολυτελείς, κομψές και πραγματικά στολίζουν ένα ντύσιμο.

2. Δερμάτινες τσάντες με κροκοδειλέ ανάγλυφο pattern

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Πάλι δέρμα, πάλι print ζώου. Σας θυμίζει κάτι; Μήπως μερικές δεκαετίες πριν; Διότι πριν χρόνια, όπως προαναφέραμε, οι δύο αυτές προτάσεις ήταν top στη μόδα στις τσάντες και τα παπούτσια.
Σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020, πάντως, και η παρούσα ιδέα είναι αρκετά luxurious. 

Το δέρμα περισσότερο είναι αυτό που δίνει τέτοιο χαρακτήρα στις τσάντες, ο οποίος με τη σειρά του αναβαθμίζει ένα look. Γιατί τίποτα δεν είναι πιο fashionable από το να παίρνεις κάποια από τα πιο άγρια ζώα της φύσης και να τα μετατρέπεις σε μόδα για τις τσάντες! Φυσικά, δεν αναφερόμαστε στο φυσικό δέρμα των ζώων ούτε υποστηρίζουμε μια τέτοια πρακτική…

3. Μονόχρωμες, δερμάτινες, minimal

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Αν και αρκετές από τις τάσεις της μόδας στις Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020 είναι φορτωμένες με prints, patterns ή και προσθήκες αντικειμένων, αισθητή ήταν η παρουσία και των πιο minimal. Πρόκειται για ως επί το πλείστον μονόχρωμες τσάντες, φτιαγμένες από δέρμα, σε μεγέθη πρακτικά και σχέδια εξαιρετικά γεωμετρικά και απλά.

Πολλές τέτοιες τσάντες εμφανίστηκαν στους Prada και Fendi. Κατασκευασμένες από απαλό δέρμα, απλές και τετράγωνες, με το όνομα του οίκου ή του σχεδιαστή με διακριτικό τρόπο, οι minimal τσάντες ήρθαν για να τις λατρέψετε και να τις λατρέψουμε. 

Επιπλέον, και η Victoria Beckham έφτιαξε από μόνη της το όνομά της και τσάντες απλές αλλά εξαιρετικά πρακτικές και χρηστικές. Σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, με κοινό παρονομαστή τους την απλότητα και τη δυνατότητα ευκολίας στη χρήση τους.

4. Belt bags

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Ικανοποιώντας μερικές από εσάς, οι belt bags είναι για δεύτερη χρονιά ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις της μόδας. Για όσες δεν τις γνωρίζετε, πρόκειται για μικρά τσαντάκια που φοριούνται στο εμπρόσθιο μέρος του σώματός μας και είναι ενσωματωμένο σε μία ζώνη η οποία φοριέται γύρω από τη μέση. Οι σχετικές εικόνες μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε για τι πράγμα μιλάμε, αλλά και να δώσουν ιδέες στυλ σε εσάς που ακολουθείτε πιστά τη μόδα.

Για κάποια γυναίκα που δεν τις γνώριζε ή που δεν είναι ιδιαίτερα τολμηρή στην εμφάνισή της, ίσως φαντάζουν περίεργες, ασυνήθιστες, δύσκολες στο συνταίριασμά τους. Για εσάς όμως που θέλετε να τολμάτε, να πειραματίζεστε, να βελτιώνετε το στυλ σας και πού και πού να ξεχωρίζετε, αποτελούν μία πολύ καλή πρόταση.

5. Τσάντες με αλυσίδες

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, ουκ ολίγοι οι σχεδιαστές και οι οίκοι μόδας που τις πρότειναν με τα μοντέλα τους.

Οι εν λόγω τσάντες μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με το κατάλληλο φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο outfit. Χρειάζεται προσοχή στο λουράκι – αλυσίδα που έχουν και συγκεκριμένα στο χρώμα αυτής. Ένα καθαρό μεταλλικό χρώμα είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ μπορείτε να κινείστε τόσο σε ασημί όσο και χρυσό.

6. Bucket bags

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Οι τσάντες τύπου bucket οφείλουν την ονομασία τους στο ιδιαίτερο σχήμα τους, που θυμίζει… κουβά. Προτάθηκαν σε αρκετά άνετα μεγέθη, οπότε έχουν σίγουρα αρκετή χωρητικότητα για τα απαραίτητα πράγματα που παίρνετε μαζί σας. Ο τρόπος που κουμπώνουν από πάνω (δείτε τις φωτογραφίες) τις καθιστά, για τις περισσότερες γυναίκες, εύκολες στη χρησιμοποίησή τους και ιδανική επιλογή για την καθημερινότητα.

Δύσκολα μια τέτοια τσάντα μπορεί να ταιριάξει σε μία περίσταση μετά τις απογευματινές ώρες. Αυτό όμως δεν την κάνει λιγότερη κομψή, μοντέρνα ή στιλάτη. Ίσα – ίσα που η πρακτικότητα σε συνδυασμό με τα σχέδια που προτείνουν οι σχεδιαστές για τις bucket bags τις κάνει μοναδικές.

7. Σε δύο αποχρώσεις

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Ή σε δύο εντελώς διαφορετικά χρώματα. Όπως αντιλαμβάνεστε κι από το σχετικό φωτογραφικό υλικό, οι τσάντες αυτές έχουν δύο χρώματα πάνω τους. Είναι ευδιάκριτες από μακριά και τραβούν την προσοχή, χωρίς να είναι υπερβολικές ή edgy.

Το γεγονός ότι έχουν δύο χρωματικούς τόνους στην επιφάνειά τους βοηθάει πολύ στο να παίζετε με τα χρώματα στο συνολικό look σας. Για παράδειγμα, μία τσάντα μισή κόκκινη μισή λευκή, θα μπορούσε να αποτελεί ένα κόσμημα σε ένα total black ή total denim outfit. Όμως, θα μπορούσε να συνδυαστεί και με ρούχα που εμπεριέχουν ολοκληρωτικά ή σε μεγάλο βαθμό το ένα από τα δύο χρώματα της τσάντας, π.χ. ένα κόκκινο παλτό ή ένα εντελώς λευκό ντύσιμο. Μία τσάντα με δύο χρωματικούς τόνους πάνω της είναι must have για τη χειμερινή γκαρνταρόμπα 2020.

8. Μαύρες δερμάτινες τσάντες… παλιάς κοπής

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Θα τις χαρακτηρίζαμε και old school cool τσάντες. Αποτελούσαν κάποτε κορυφαία τάση για τη μόδα και σχεδόν κάθε κορίτσι ήθελε μεγαλώνοντας να έχει μία τέτοια τσάντα. Αν έχετε ψάξει στην ντουλάπα των γονιών ή των παππούδων σας, δε γίνεται να μην έχετε βρει μία τέτοια τσάντα, μεσαίου ή μεγαλύτερου μεγέθους. Κι αν είστε λίγο μεγαλύτερες ηλικιακά, τότε σίγουρα θα έχετε κι εσείς μία.

Ήταν και είναι πολύ καλής ποιότητας, από δέρμα, σε χρώμα μαύρο που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα και σχεδόν για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας. Είχαν συνήθως ένα χρυσό κούμπωμα ή κάποια χρυσή λεπτομέρεια, χαρακτηριστικό που οι διάσημοι σχεδιαστές δεν άλλαξαν. Φρεσκάρετε την παλιά δερμάτινη τσάντα σας ή χρησιμοποιήστε την τσάντα μιας μεγαλύτερης γυναίκας που κάποτε την κρατούσε συχνά και θα είστε chic, classy και… classic!

9. Λεοπάρ και ζεβρέ

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Μετά το snakeskin και το crocodile μοτίβο, τη λίστα με τα αξιοπρόσεκτα κι έντονα prints στις τσάντες 2020 συμπληρώνουν αυτά τα δύο. Το λεοπάρ και το ζεβρέ. Δύο prints προηγούμενων ετών, όχι όμως τόσο παλιά όσα τα προαναφερθέντα. Δύο prints πιο κοντά στην εποχή μας που μπορούν να κοσμήσουν όμορφα και με έμφαση ένα μονόχρωμο –  κι όχι μόνο – ντύσιμο. Δύο prints που σπάνια δεν αρέσουν στις γυναίκες, όμως μερικές ξετρελαίνονται, γι’ αυτό και τα έχουν παντού.

Μπορείτε να πάρετε συμβουλές στυλ και ιδέες για το πώς να τις συνδυάζεται από τις εικόνες που έχουμε προσθέσει. Ανατρέχοντας στο διαδίκτυο σε περισσότερο φωτογραφικό υλικό, θα βρείτε βέβαια και περισσότερες ιδέες και tips.

10. Suede τσάντες

 Τσάντες Φθινόπωρο – Χειμώνας 2020

Το καστόρι είναι ένα από τα αγαπημένα υλικά πολλών γυναικών και κοριτσιών για ρούχα, παπούτσια, τσάντες, και αξεσουάρ, για την εποχή. Η όψη του και η αφή του είναι που κάνουν ίσως περισσότερο φθινοπωρινό και χειμερινό. Η εικόνα απλότητας και παράλληλης κομψότητας που χαρίζει είναι που το κάνει ίσως τόσο αγαπητό.

Το θετικό είναι ότι και οι σχεδιαστές τα αγαπούν. Εξ ου και το γεγονός ότι δεν παρέλειψαν σε καμία από τις μεγάλες πασαρέλες μόδας να το συμπεριλάβουν. Οι σουέντ τσάντες που πρότειναν ήταν περισσότερο μεσαίου μεγέθους, κατάλληλες να κρατηθούν σχεδόν σε όλες τις ώρες της μέρας. Ήταν μονόχρωμες, σε φθινοπωρινούς τόνους, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Ενίοτε είχαν μικρές δερμάτινες ή μεταλλικές λεπτομέρειες. Αναντίρρητα ένα από τα must have για κάθε γυναικεία ντουλάπα φέτος!










πηγη:dynamikhgynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου