Το κύριο χαρακτηριστικό της νέας σεζόν είναι σίγουρα η ποικιλία.

Αποτέλεσμα εικόνας για trends fall 2019
 
Όποιο και αν είναι το στυλ σου, θα συναντήσεις τουλάχιστον ένα trend που θα σε αντιπροσωπεύει, δίνοντας σου στιλιστικές εναλλακτικές. Τόσο minimal όσο και maximal, τόσο χρωματιστά όσο και άχρωμα, θα διαπιστώσεις πως τα φετινά trends συνδυάζονται αρμονικά και ισορροπούν άψογα μεταξύ τους.

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019-ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2020: ΚΡΕΜ, ΦΛΟΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΒ

Cushnie
Lemaire
Rachel Comey
Τα neon χρώματα σαν τάση συνεχίζουν δυναμικά την πορεία τους για τη νέα σεζόν, μόνο που το Φθινόπωρο θα τα δούμε να συνδυάζονται και μεταξύ τους. Οπότε, μην βιαστείς να ανεβάσεις τα καλοκαιρινά σου, αφού σίγουρα θα μπορείς να τα φορέσεις για αρκετό καιρό ακόμη. Στον αντίποδα, οι βουτυρένιες κρεμ και ξεθωριασμένες κίτρινες αποχρώσεις, προσφέρονται σε διάφορους τόνους για τις λάτρεις του μινιμαλισμού. Τέλος, fresh αέρα θα φέρουν την νέα σεζόν οι sultry βαθιές μοβ αποχρώσεις, που σίγουρα θα ξεκινήσουν να κάνουν την εμφάνιση τους μόλις αρχίσουν να πέφτουν περισσότερο οι θερμοκρασίες.

KEY TRENDS ΚΑΙ MUST HAVE ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020

KEY TREND No.1: ΣΚΟΥΡΑ ΦΛΟΡΑΛ

Dries Van Noten
Giambattista Valli
Prada
Μπορεί να έχεις συνδέσει τα φλοράλ με την Άνοιξη, φέτος όμως θα είναι το Νο.1 trend του χειμώνα. Τόσο σκοτεινά, όσο και ρομαντικά τα νέα χρωματιστά φλοράλ μοτίβα σε σκούρο φόντο, συνδυάζονται ιδανικά με κόντρα στοιχεία όπως οι combat και οι chunky μπότες-πλατφόρμα.

KEY TREND No.2: TARTANS

Vivienne Westwood
Dior
Punk’s not dead. Τα μεγάλα καρό μοτίβα επιστρέφουν με φανερό punk ύφος και λεπτομέρειες που είχαμε ξεχάσει. Τρουκς, φερμουάρ, δερμάτινα αξεσουάρ συμπληρώνουν τα head to toe punk looks, που σίγουρα θα βρουν το δρόμο τους στις βιτρίνες των καταστημάτων, τους προσεχείς μήνες.

KEY TREND No.3: UTILITY

Isabel Marant
MaxMara
Zimmermann
Το πιο δυνατό trend του καλοκαιριού, δεν πάει πουθενά για την επόμενη σεζόν. Παραμένει εξίσου δυνατό και εμπλουτίζεται με παραμελημένα από τις τάσεις κομμάτια, όπως είναι τα γιλέκα. Ναι, καλά διάβασες. Τον ερχόμενο χειμώνα, όχι μόνο θα φοράς combat παντελόνια και utility ολόσωμες φόρμες, αλλά και γιλέκα που θυμίζουν στολές εργασίας. Αν θέλεις να προσθέσεις μια νότα θηλυκότητας, συνδύασε τα utility κομμάτια της ντουλάπας σου με animal prints ή ψηλά τακούνια.

KEY TREND No.4: MEGA COATS

Chanel
Chloe
Saint Laurent
Oversized σιλουέτες, καπιτονέ σχέδια, 70s ύφος, έντονοι ώμοι και φουσκωτά μανίκια, συνθέτουν τα trends που χαρακτηρίζουν τα χειμερινά μας πανωφόρια. Τα μακριά tailored παλτό θα έχουν την τιμητική τους, σε κλασσικές αποχρώσεις, glossy υφές και ρετρό μοτίβα, ενώ οι καμπαρντίνες παραμένουν η σταθερά που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

KEY TREND No.5: STATEMENT ΜΑΝΙΚΙΑ

Oscar de la Renta
Rodarte
Ulla Johnson
Τα φουσκωτά μανίκια σίγουρα δεν είναι κάτι καινούριο, είναι κάτι όμως στο οποίο οι περισσότεροι των σχεδιαστών δείχνουν μεγάλη προτίμηση και το επαναφέρουν ξανά και ξανά. Σε κάποια show τα είδαμε στην πιο υπερβολική μορφή τους με πραγματικά γιγαντιαίο όγκο, ενώ σε κάποια άλλα show αρκούσε να τονιστούν οι ώμοι ή μέχρι το σημείο του αγκώνα. Σε όποιο βαθμό και να το επιλέξεις, θα είσαι σίγουρα on trend.

KEY TREND No.6: THE MINI

Area
Isabel Marant
Versace
Πέρυσι ήταν το midi, το καλοκαίρι ήταν το maxi και αυτό το χειμώνα φαίνεται πως θα επιστρέψουμε στο μίνι. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μας προτείνουν σθεναρά να εκθέσουμε τα πόδια μας, ακόμη και μέσα στο καταχείμωνο, με δερμάτινες μίνι φούστες και εντυπωσιακά mini blazer-dresses. Δύο επιπλέον παραλλαγές που θέλουν τα πόδια σε κοινή θέα, είναι τα μάξι με μονό σκίσιμο που επίσης είδαμε αρκετά, αλλά και οι ασυμμετρίες που θέλουν φούστες και φορέματα κοντά στην μπροστινή τους πλευρά και ελαφρώς πιο μακριά στην πίσω.

KEY ACCESSORY TRENDS: BUCKET ΚΑΠΕΛΑ, SQUARE TOE ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, STATEMENT ΚΑΛΣΟΝ, ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ PLATFORM ΤΑΚΟΥΝΙ

Dior
Maison Margiela
Stella McCartney
Zimmermann
Τα 90s trends και πιο συγκεκριμένα τα bucket καπέλα, ξεπέρασαν σε δημοτικότητα ακόμη και τα ψάθινα το Καλοκαίρι, ενώ οι platform μπότες προβλέπουμε πως θα είναι από τα πιο δυνατά shoetrends για τον Χειμώνα. Η δεύτερη εναλλακτική στα παπούτσια που λατρεύουν influencers και σχεδιαστές είναι τα παπούτσια με τετράγωνη μύτη, ενώ τα statement καλσόν, χρωματιστά ή και με μοτίβα θα δώσουν ενδιαφέρον και στο πιο βαρετό outfit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγη:thecover


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου