Δες παρακάτω, 11 fresh total white σύνολα για το φετινό Καλοκαίρι και διάβασε πώς μπορείς να τα αντιγράψεις κι εσύ.


Και ξεκινάμε με ένα αγαπημένο καλοκαιρινό και εύκολο combo, λευκή τζιν φούστα με λευκό πουκάμισο και πέδιλα ή mules με διαφάνειες. Μας αρέσει πολύ η διάφανη λεπτομέρεια στο παπούτσι που κάνει τα πόδια να φαίνονται πανύψηλα.


Ένα λευκό shirtdress δεν χρειάζεται πολλά για να αποκτήσει luxe ύφος. Μια λεοπάρ ζώνη, μια χρυσή τσάντα και προσεγμένο μακιγιάζ.


Ένα λευκό μίνι φόρεμα πρέπει να βρίσκεται σε κάθε γκαρνταρόμπα, αφού είναι τόσο απαραίτητο για το καλοκαίρι, όσο είναι το LBD για το χειμώνα.


Τα αθλητικά που έχουν κάνει πάταγο αυτή τη σεζόν είναι τα λευκά δίπατα sneakers, συνδυάζονται σαφώς με όλα σου τα φορέματα και σίγουρα με ένα λευκό t-shirt dress για άνεση και στυλ.


Το λευκό tailored παντελόνι, μπορούν να φορεθούν από το πρωί σε συνδυασμό με ένα λευκό crop top. Μην τα κρατάς μόνο για επίσημες περιστάσεις στη ντουλάπα σου.


Total white…done right. Λευκό μίνι φόρεμα, layered με λευκό διάφανο πουκάμισο και λευκές γόβες. Ένα outfit που μπορείς να φορέσεις από το ραντεβού σου μέχρι και στο πιο επίσημο δείπνο.


Η Micah Gianneli μας δίνει σοβαρά τροπικά vibes με αυτό το look που μοιάζει να βγήκε από Χολιγουντιανή ταινία. Αντέγραψε το στις διακοπές σου φορώντας ένα λευκό σετ τοπ-φούστα, λευκά πέδιλα και πλατύγυρο καπέλο και σίγουρα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.


Τις πιο δροσερές μέρες και νύχτες, ένα λευκό τζιν σε συνδυασμό με αμάνικο λευκό πουκάμισο και λευκές γόβες είναι το τέλειο outfit που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο έως τα βραδινά σου ραντεβού.


Λευκό σορτς + λευκό τοπ με βολάν + χρωματιστές γόβες = outfit που δεν περνά απαρατήρητο, χάρη στη πινελιά χρώματος που προσθέτεις με ένα αξεσουάρ.


Οι σλιπ φούστες είναι ένα από τα πιο δυνατά trends του Καλοκαιριού. Συνδύασε με ένα λευκό σατέν τοπ για ένα sultry look που σαγηνεύει με την θηλυκότητα και την απλότητα του.


Φυσικά δεν γίνεται να μιλάμε για ολόλευκα σύνολα για το καλοκαίρι και να μην προτείνουμε ένα beach outfit, που απαρτίζεται από ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και ένα λευκό δαντελένιο cover-up. Απαραίτητο αξεσουάρ, η ψάθινη τσάντα που δίνει πιο natural vibes στο look σου.









πηγη:thecover