Sombre!! Το νέο χρώμα στα μαλλιά που πρέπει να συζητήσετε σοβαρά με τον κομμωτή σας

Αποτέλεσμα εικόνας για sombre hair celeb

Μετά τις διακοπές σας μια ανανέωση στα μαλλιά σας είναι απαραίτητη. Το πιθανότερο είναι το χρώμα σας να έχει ξεθωριάσει που σημαίνει πως πρέπει να το διορθώσετε. Οι celebrity haircolorists βέβαια έχουν ήδη αποκαλύψει τις μεγάλες τάσεις του φθινοπώρου και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει.


Τα highlights είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις όπως και το ombre που κάνει και πάλι την εμφάνιση του αρκετά χρόνια μετά. Εκείνο όμως που θα σας ξετρελάνει είναι sombre. Μια νέα τεχνική που θυμίζει μεν το αγαπημένο ombre με μία βασική διαφορά: Χαρίζει στο χρώμα των μαλλιών σας  μια μοναδική λάμψη και ζωντάνια. Οι ανταύγειες δημιουργούνται στις άκρες και γύρω από το πρόσωπο φωτίζοντας ολόκληρο το πρόσωπο.
Το sombre είναι ιδανικό για όσες από εσάς έχετε καστανή ή σκούρα βάση ώστε να αναδειχθούν τα ανοιχτόχρωμα highlights με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στη συνέχεια θα δείτε τα ωραιότερα sombre ώστε να αποφασίσετε εκείνο που θα υιοθετήσετε:

 Αποτέλεσμα εικόνας για sombre hair

Δείχνει τέλειο στα φυσικά ανοιχτά, καστανά μαλλιά.
 Η σκούρα ρίζα δημιουργεί την τέλεια αντίθεση. Το sombre είναι μια πολύ καλή ιδέα ακόμη κι αν έχετε κόψει τα μαλλιά σας σε bob.
 Τα πολύ ανοιχτά highlights ταιριάζουν σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ενώ αναδεικνύονται τέλεια αν έχετε  curtain bangs.

 Σχετική εικόνα

Αν έχετε σγουρά, φυσικά μαλλιά ζητείστε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει απαλές ανταύγειες στην επιφάνεια των μαλλιών και πιο έντονες και ανοιχτές στις άκρες.

 Αποτέλεσμα εικόνας για sombre hair

Στα πολύ σκούρα μαλλιά το καλύτερο είναι ένα balayage με highlights στο χρώμα της καραμέλας.

 Αποτέλεσμα εικόνας για sombre hair

Οι σφιχτές μπούκλες δείχνουν ωραιότερες και πιο ζωντανές όταν τονίζονται με ανοιχτές αποχρώσεις στις άκρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για sombre hair

Σε μια καστανή βάση το sombre δείχνει sun-kissed. Το αγαπημένο σας δηλαδή, το χρώμα που χαρίζει ο ήλιος στα μαλλιά σας.
Το sombre χαρίζει το χαρακτηριστικό California look στα μαλλιά σας. Ζωντανό, χαρούμενο, ανάλαφρο και stylish παράλληλα.











πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου