Γυναίκες με πολύ στιλ από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τι φοράνε σήμερα και μας εμπνέουν!


Η μόδα εξελίσσεται συνεχώς και καθημερινά εντοπίζουμε στο instagram αλλά και σε όλα τα social media γυναίκες με πολύ στιλ και άποψη που μας εμπνέουν ώστε να βελτιώνουμε και τη δική μας εικόνα.


#Οι ολόσωμες φόρμες φοριούνται φέτος πάρα πολύ και πολλές fashionistas τις συνδυάζουν με ζώνες και τσαντάκια μέσης. Το πασίγνωστο μοντέλο Izabel Goulart φοράει τη δική της λευκή φόρμα με χακί τσαντάκι-ζωνη και είναι άκρως εντυπωσιακή.


#Τα μίνι αλλά και μάξι φορέματα με micro florals σε έντονες αλλά και παλ αποχρώσεις φοριούνται πολύ και φέτος το καλοκαίρι θα τα συνδυάσεις με πέδιλα, εσπαντρίγιες αλλά και biker boots για ένα πιο ιδιαίτερο look.


#Oι μίνιμαλ γραμμές κυριαρχούν και πολλές γυναίκες τις προτιμούν για το καθημερινό τους look στο γραφείο ή τη βόλτα.


#Τα λευκά τζιν γίνονται τα αγαπημένα μας και τα συνδυάζουμε με naked sandals ή mules. Συνδύασέ τα με straw bag για ένα ακόμα πιο καλοκαιρινό look.


#Τα τζιν παντελόνια που είναι ψηλόμεσα, στενά στους γλουτούς και πιο φαρδιά στα πόδια μας αρέσουν πολύ. Συνδύασέ τα με ένα crop t-shirt και μποτάκια ή εσπαντρίγιες.


#Τα biker shorts αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη φήμη και μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και στο γραφείο με ένα κομψό blazer και πέδιλα. Ολοκλήρωσε το look σου με κοσμήματα και το σωστό μακιγιάζ και είσαι έτοιμη!


#Δεν υπάρχει πιο δημοφιλές παντελόνι φέτος το καλοκαίρι από τα cargo pants. Φόρεσέ τα με λευκά τ-shirt ή crop tops και εντυπωσίασε τους πάντες με το στιλ σου. Ολοκλήρωσε το look σου με sneakers ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα.

 











πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου