Έρχονται οι αφέλειες από τα 70's!

Αποτέλεσμα εικόνας για αφελειες

Οι αφέλειες με έμπνευση από τα 70’s γίνονται ένα από τα καυτά κουρέματα της εποχής, καθώς αγαπούν το ατημέλητο styling, ενώ υπόσχονται ευκολία στη συντήρηση.


 
 
Συνήθως τα περισσότερα είδη αφελειών χρειάζονται συχνό κούρεμα, καθημερινό styling, δεν αποτελούν το καλύτερο κούρεμα για το καλοκαίρι, ενώ χαλάνε εύκολα με το παραμικρό σημάδι ιδρώτα. Επιπλέον, όταν μια γυναίκα κόβει αφέλειες και τελικά δεν της αρέσει το αποτέλεσμα, δεν μπορεί να κάνει πολλά για να τις αλλάξει, παρά μόνο να περιμένει να μεγαλώνουν. 
Παρόλα αυτά, τα παραπάνω αλλάζουν για φέτος διότι οι αφέλειες επιστρέφουν δυναμικά και αντλούν έμπνευση από τα 70’s, τότε που ήταν μακριές και μπορούσαν να χωριστούν στη μέση. Το συγκεκριμένο κούρεμα απαιτεί λίγη συντήρηση καθώς ευνοείται από το μάκρος, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με ατημέλητα χτενίσματα και κυματισμούς, ενώ ταιριάζει και σε πολλά σχήματα προσώπων!
  
Αρχικά, η βασική διαφορά των 70’s bangs, βασίζεται στο μήκος τους, αλλά και στον διαφορετικό τρόπο styling. Αντί για ίσιες και στο κέντρο, οι ρέτρο αφέλειες των 70’s μπορούν να στυλιζαριστούν εύκολα στη μέση, ενώ υποστηρίζουν και ελαφριούς κυματισμούς.
  • Ταιριάζουν στα περισσότερα είδη προσώπων και μήκη μαλλιών, λόγω του μήκους τους.
  • Είναι κατάλληλες για καλοκαιρινά κουρέματα, διότι υποστηρίζουν και ατημέλητο styling, πράγμα που σημαίνει ότι χαρίσουν ένα φυσικό, ανεπιτήδευτο καλοκαιρινό Look.
  • Δημιουργήστε διαφορετικά Looks. Ακολουθήσετε την χωρίστρα του κεφαλιού σας, διαχωρίζοντας τις αφέλειες αριστερά και δεξιά. Το αποτέλεσμα; Ένα κολακευτικό hairstyle, που μπορεί να συνδυαστεί με αλογοουρά, κότσο και ατημέλητο styling.
  • Μετά το λούσιμο, πάρτε λίγο αφρό στα χέρια σας και με τα δάχτυλά σας, διαμορφώστε τη

  

  • χωρίστρα όσο τα μαλλιά είναι ακόμα βρεγμένα. Εάν, στη συνέχεια, στεγνώσετε τη χωρίστρα προς το πλάι, θα διατηρήσει το σχήμα της για περισσότερη ώρα και δεν θα πέφτει πίσω στο μέτωπό σας.
  • Για να τις δομήσετε, αρχικά στεγνώστε πολύ καλά τα μαλλιά σας, ειδικά τις αφέλειες.
  • Στη συνέχεια απλώστε στις αφέλειες ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν και ισιώστε τις.
  • Μους για όγκο, salt spray για φυσικούς κυματισμούς, αφρός για σγουρά μαλλιά – μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά προϊόντα για να πετύχετε διαφορετικά αποτέλεσμα στις αφέλειες.
  • Στο styling των αφελειών ισχύει το less is more. Μπορείτε, δηλαδή, να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε, αλλά σε μικρή ποσότητα. Ιδανικά οι hairstylists συμβουλεύουν να ξεκινήσετε από τα υπόλοιπα μαλλιά σας και οτιδήποτε περισσέψει στα χέρια σας να το βάλετε στις αφέλειες.
  • Για πιο λείο, glossy και frizz-free αποτέλεσμα, μετά το πιστολάκι, ισιώστε τα μαλλιά σας με το σίδερο ισιώματος. Συγκεκριμένα, ξεκινήστε από τα πλάγια του κεφαλιού σας και χωρίστε μικρά κάθετα τμήματα περιμετρικά.
  • Επειδή αναφέραμε ότι οι αφέλειες των 70’s δεν απαιτούν συχνή συντήρηση, αυτό δεν σημαίνει ότι με το πέρας του καλοκαιριού δεν θα χρειαστείτε ένα ρετούς. Ένα ελαφρύ τριμάρισμα όχι μόνο θα ενδυναμώσει την τρίχα σας, αλλά και θα κρατήσει τις αφέλειες στο επιθυμητό μήκος, φρεσκάροντας το look σας.










πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου