Τα πιο εντυπωσιακά μαγιό που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους!


Κάθε Καλοκαίρι έχουμε ένα μικρό θεματάκι με τα μαγιό (κι ελπίζουμε να το έχεις κι εσύ): Όσα κι αν έχουμε από πέρυσι, πρόπερυσι κ.ο.κ. πάντα θα θέλουμε κι ένα καινούργιο στη συλλογή μας. Ποια είναι τα μαγιό στη μόδα που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους;


Η αλήθεια είναι πως αν κάνεις ένα search στο Internet θα βρεις άπειρα μαγιό, διαφορετικά σχέδια και χρώματα και αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του. Γιατί στη μεγάλη ποικιλία θα χαθείς και θα κουραστείς. Been there, done that. Ποια είναι τα μαγιό στη μόδα και τι πρέπει να κοιτάξεις;

Αρχικά, πριν αγοράσεις ένα μαγιό θα πρέπει να δεις την ποιότητά του. Είναι σημαντικό το μαγιό να έχει καλή ποιότητα για να μην… ξεχειλωθεί στο πρώτο μπάνιο που θα κάνεις και να μην ξεβάψει με την πρώτη βουτιά στην πισίνα.

Παράλληλα, πρέπει να σου εφαρμόζει σωστά και να μην το τραβάς απ’ τη μια κι απ’ την άλλη. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις στην παραλία είναι να μη νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς.

Ποια είναι τα μαγιό στη μόδα;

Ολόσωμα

Τα ολόσωμα τα τελευταία χρόνια ήρθαν για να μείνουν. Αν έχεις ήδη ένα μπικίνι η συμβουλή μας είναι να πάρεις κι ένα ολόσωμο. Το ολόσωμο μαγιό μπορεί να αναδείξει κάθε σώμα, να καλύψει τις ατέλειες αλλά και να αναδείξει τα δυνατά σημεία μιας γυναίκας. Σε αυτήν την κατηγορία, μπορείς να «παίξεις» τα σχέδια και τα χρώματα.

Ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια είναι το παρακάτω. Το συγκεκριμένο μαγιό από τη συλλογή Swim της Gisela είναι φτιαγμένο από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα. Με ιδανική εφαρμογή και χαμηλό ντεκολτέ που κολακεύει το μπούστο. Νεανικό, όμορφο και sexy μαγιό που θα αναδείξει μοναδικά το μαυρισμένο σου κορμί!

μαγιό τη μόδα

Από την άλλη, αν θέλεις ένα ολόσωμο μαγιό σε λίγο πιο αθλητικό στιλ, τότε βρήκαμε ένα επίσης, αγαπημένο στο brallita.gr. Το συγκεκριμένο έχει αποσπώμενη ενίσχυση και ιδανική εφαρμογή. Χαρακτηριστικό του το ιδιαίτερο άνοιγμα κάτω από το στήθος, που χαρίζει στο σύνολο μια ελκυστική εμφάνιση. Αν σου αρέσει το μαύρο χρώμα, τότε αυτό είναι ό,τι χρειάζεσαι!

μαγιό τη μόδα

Ένα ακόμη ιδιαίτερο μαγιό που μας αρέσει είναι αυτό από τη συλλογή Swim της Gisela, φτιαγμένο από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα. Με ιδανική εφαρμογή στο σώμα και χωρίς μπανέλα για μεγαλύτερη άνεση. Διατίθεται σε έναν όμορφο συνδυασμό χρωμάτων. Αποτελεί ένα αέρινο look, τέλειο για την καλοκαιρινή σου διάθεση!

μαγιό στη μόδα

Mix & Match

Αν θέλεις να βάλεις μπικίνι, τότε επίσης οι επιλογές που έχεις είναι πολλές! Εμείς θα σου προτείναμε να κάνεις ένα Mix & Match για να μη… βαριέσαι! Για παράδειγμα, αν έχεις ένα μονόχρωμο μαύρο μαγιό από κάτω, μπορείς να το συνδυάσεις με κάτι πιο ιδιαίτερο από πάνω.

Παίξε με τα χρώματα, βάλε λίγη ζωντάνια και δείξε όλη την καλοκαιρινή σου διάθεση. Αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο και πολύχρωμο από πάνω, τότε αυτό είναι το ιδανικό, ειδικά αν έχεις και μεγάλο στήθος.

μαγιό στη μόδα

Είναι από τη συλλογή Jolee της Panache που αναδεικνύει το στήθος. Με μπανέλα και ελαφριά επένδυση, ειδικά σχεδιασμένο για εξαιρετική φόρμα και μέγιστη στήριξη. Οι αφαιρούμενες τιράντες ρυθμίζονται και προσαρμόζονται πλήρως στο πίσω μέρος ώστε να μπορούν να φορεθούν «χιαστί» στην πλάτη, Strapless ή με τον κλασικό τρόπο. Το ύφασμά του είναι άνετο και ανθεκτικό, στεγνώνει γρήγορα, έχει υψηλή αντοχή, εξαιρετική ελαστικότητα και υψηλή αντίσταση στην τριβή!

Το λευκό μαγιό είναι επίσης, στη μόδα και δεν πρέπει να το φοβηθείς. Αναδεικνύει άψογα το μαύρισμά σου και δεν σε περιορίζει στο συνδυασμό, αφού ταιριάζει με όλα. Το συγκεκριμένο είναι από τη συλλογή Anya Crochet της Panache, με πλέξη «βελονάκι» και ρυθμιζόμενα πλαϊνά κορδόνια, που επιτρέπουν να αγκαλιάζει με ασφάλεια το σώμα σου για μία ξεχωριστή εμφάνιση. Είναι κομψό κι έχει επίσης ανθεκτικό κι άνετο ύφασμα.

μαγιό στη μόδα

Μαγιό σετ

Μπορεί το διαφορετικό μαγιό από πάνω και διαφορετικό από κάτω να ήταν «in» πριν δύο-τρία καλοκαίρια, αλλά πλέον το σετ έχει κάνει δυναμικό comeback.

Αν δηλαδή, δεν θέλεις να σκέφτεσαι με τι να συνδυάσεις το πάνω και το κάτω, διάλεξε ένα σετ. Σχέδια και χρώματα θα βρεις πολλά, αναλόγως πάντα το στιλ σου! Μπορείς να επιλέξεις ένα απλό, μονόχρωμο σετ μαγιό ή να έχει και σχέδια για να δείξεις την πιο καλοκαιρινή σου διάθεση και να κάνεις εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία.

Ένα απ’ τα αγαπημένα μας σχέδια είναι το παρακάτω, καθώς μας αρέσει το ψηλόμεσο μαγιό (κρύβει και μερικές ατέλειες) ενώ το θεωρούμε θηλυκό και ελκυστικό.

μαγιό στη μόδα

Το συγκεκριμένο είναι από τη συλλογή Swim της Gisela, φτιαγμένο από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα. Το σετ περιλαμβάνει ένα Top σουτιέν Strapless με μπανέλα, που αναδεικνύει το στήθος, και το αντίστοιχο ψηλόμεσο μπικίνι Bottom του. Οι τιράντες του σουτιέν δένονται επίσης πίσω από τον λαιμό και μετατρέπουν το στυλ σου! Σε ιδιαίτερο tropical μοτίβο που το κάνει να ξεχωρίζει. Θα το βρεις διαθέσιμο σε Cup C, D και E!
Καλοκαίρι χωρίς floral γίνεται;;; Μάλλον όχι, και γι’ αυτό θέλουμε να έχουμε το παρακάτω σετ στη συλλογή μας από το Swim της Gisela. Το σετ περιλαμβάνει ένα Top σουτιέν με αποσπώμενη ενίσχυση, και το αντίστοιχο μπικίνι Bottom του.

μαγιό στη μόδα

Μπορείς να φορέσεις κάθε μαγιό που σε κάνει να νιώθεις άνετα, κάθε μαγιό που σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου. Βρες αυτό που σου ταιριάζει, κάνε την έρευνά σου online κι αποφάσισε. Οι επιλογές είναι πολλές και το μαγιό είναι μεγάλη υπόθεση!









πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου