Ρούχα για έντονα οπίσθια. Πώς να φαίνονται πιο μεγάλα και στητά!!

 Αποτέλεσμα εικόνας για pencil φούστα

Και ποια δε θέλει να αισθάνεται όμορφα και όμορφη μέσα στα ρούχα της. Και ποια δε χαίρεται όταν αντικρίζει βλέμματα ή λαμβάνει θετικά σχόλια για την εμφάνισή της. Και ποια δεν επιδιώκει να αρέσει και να σαγηνεύει τους γύρω της με τον τρόπο που έχει ντυθεί, με τον τρόπο που φαίνεται το σώμα της μέσα από τα ρούχα της, ανεξάρτητα από το πόσο sexy ή casual μπορεί το εκάστοτε look της να είναι.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, η … πίσω όψη μας είναι αρκετά σημαντική. Πέρα από ισορροπημένη διατροφή και συγκεκριμένη γυμναστική άσκηση προκειμένου να σχηματίσετε πιο ομοιόμορφα τον ποπό σας, εμείς θα σας παρουσιάσουμε μπόλικες ιδέες από ρούχα για έντονα οπίσθια.

Τα ρούχα για έντονα οπίσθια μπορούν να σφίγγουν το εν λόγω σημείο του σώματός σας, να το ανορθώνουν, να το αναδεικνύουν, να το δείχνουν πιο μεγάλο και πλούσιο, γενικότερα να του δίνουν έμφαση και να το σμιλεύουν με άψογο τρόπο.

Να σημειώσουμε ότι στα ρούχα για έντονα οπίσθια έχουμε συμπεριλάβει τόσο ρούχα που αυτά καθαυτά επιτυγχάνουν όλα τα προαναφερθέντα, όσο και συγκεκριμένες τεχνικές, tips και άλλα κομμάτια της εμφάνισης (βλ. παπούτσια ψηλοτάκουνα) που μπορούν να εγγυηθούν αυτό το αποτέλεσμα. Πάμε, όμως, να τα δούμε πιο αναλυτικά!

1. Κοκτέιλ φορέματα

ρούχα για έντονα οπίσθια

Τα κοκτέιλ φορέματα ποικίλουν, ωστόσο ως γενικό γνώρισμά τους έχουν το εξής: στενεύουν αρκετά στη μέση και ανοίγουν προς τα κάτω. Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε ένα κλασικό τέτοιο φόρεμα που αμέσως – αμέσως δίνει την εντύπωση ότι έχετε πολύ λεπτή μέση και φαρδιούς γλουτούς. Σε μια πιο «ήσυχη» μορφή του, ένα κοκτέιλ φόρεμα μπορεί να εφαρμόζει πιο πολύ στο κάτω τμήμα του, οπότε οι γλουτοί να φαίνονται πιο τονισμένοι και πιο μεγάλοι, χωρίς να χρειάζεται κανείς να … τους φανταστεί , όπως θα έκανε με ένα κοκτέιλ φόρεμα πιο φουντωτό ή όχι και τόσο εφαρμοστό (π.χ. αυτό της εικόνας).

2. Pencil φούστες

ρούχα για έντονα οπίσθια

Θα έχετε δει να μιλάμε για αυτές τις φούστες σε ουκ ολίγα άρθρα του περιοδικού μας! Δεν παραλείπουμε, φυσικά, να τις εντάξουμε και στον κατάλογο με τα βασικότερα ρούχα για έντονα οπίσθια, αφού ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματά τους είναι ακριβώς αυτό: να σηκώνουν, να μεγαλώνουν, να συσφίγγουν και να κάνουν υπέροχη την πίσω όψη μας. Εάν έχετε φαρδιούς γλουτούς ή και μηρούς, εάν έχετε μπουτάκια, εάν οι γάμπες σας είναι πιο λεπτές, εάν θέλετε να σχηματίζετε με τα ρούχα σας έναν σωματότυπο σε σχήμα κλεψύδρας (λεπτή μέση, άνοιγμα προς τα κάτω στα πόδια και προς τα πάνω στο στήθος), αν θέλετε να είστε άκρως θηλυκές, σέξι και πάνω απ’ όλα κομψές, οι πένσιλ φούστες είναι ό,τι καλύτερο έχετε να επιλέγετε. Λέτε να μην ξέρουν οι Kardashians;;

3. Skinny jeans

ρούχα για έντονα οπίσθια

Ίσως να είναι γνωστό στις περισσότερες από εσάς ότι τα skinny jeans είναι αναμφίβολα ρούχα για έντονα οπίσθια, αφού εφαρμόζουν, σφίγγουν και ανασηκώνουν το γυναικείο ποπό. Μάλιστα, εάν είναι ψηλόμεσα, τον κάνουν να φαίνεται πιο μεγάλος και τα πόδια σας πιο λεπτά και μακριά. Ωστόσο, να τονίσουμε πως δεν αποτελούν… πανάκεια. Τι θέλουμε να πούμε; Μπορεί όντως σε όλες τις γυναίκες να επιτυγχάνουν αυτά τα αποτελέσματα, αλλά εμφανής είναι η θετική τους ισχύ σε γυναίκες με πιο στρογγυλεμένα οπίσθια. Εάν ο ποπός σας είναι, επομένως, πιο flat, υπάρχει μία άλλη κατηγορία από τζιν παντελόνια που μπορεί να σας εγγυηθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι αυτά που έπονται.

4. Jeans σε ίσια ή slim fit γραμμή

4.jeans σε ίσια γραμμή

Ρωτώντας τους πωλητές / τις πωλήτριες των καταστημάτων ένδυσης, αλλά και κοιτώντας τις περισσότερες φορές τα καρτελάκια που είναι πάνω στα τζιν, μπορείτε να δείτε να αναγράφεται μία από αυτές τις δύο κατηγορίες. Τα τζιν παντελόνια που είναι σε ίσια γραμμή ή σε slim fit γραμμή μπορούν να αναδείξουν έναν από τη φύση του λιγότερο «πεταχτό» ποπό και να τον σμιλεύσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πιο στρογγυλεμένος, πιο καλοσχηματισμένος, πιο έντονος και σίγουρα πιο μεγάλος.

5. Ψηλόμεσα ρούχα

ρούχα για έντονα οπίσθια

Όπως και τις pencil φούστες, έτσι και τα ψηλόμεσα παντελόνια, σορτς, φούστες ακόμη και φορέματα θα έχετε δει να αναφέρουμε πολλάκις σε άρθρα μας. Αυτό συμβαίνει λόγω των πολλαπλών θετικών αποτελεσμάτων που έχει στην εικόνα του γυναικείου σώματος ένα ψηλόμεσα ρούχο, π.χ. ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Σφίγγει κι άρα «μαζεύει» την κοιλίτσα και τυχόν ψωμάκια, δείχνει τα πόδια πιο λεπτά και ψηλά, τον ποπό πολύ πιο γεμάτο, πιο σφικτό, πιο σμιλευμένο και πιο ανορθωμένο, τη μέση πιο στενή και σέξι, ενώ παράλληλα ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε ώρα και περίσταση, εφόσον συνδυαστούν με τα κατάλληλα αξεσουάρ, παπούτσια και tops. Δε χωράει, συνεπώς, αμφιβολία ότι τα ψηλόμεσα είναι ρούχα για έντονα οπίσθια, που όλες πρέπει να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

6. Μικραίνοντας τη μέση

ρούχα για έντονα οπίσθια

Φορώντας ρούχα που από μόνα τους μικραίνουν τη μέση, κάνοντας συνδυασμούς που κάνουν τη μέση να φαίνεται πιο στενή (για παράδειγμα ένα εφαρμοστό crop top μαζί με μία ψηλόμεση υφασμάτινη pencil φούστα και γόβες με λεπτό τακούνι), αλλά και προσθέτοντας μια ζώνη πάνω από το φόρεμα ή το jacket σας, μπορείτε να δώσετε την εικόνα πιο πλούσιων και πιο μεγάλων γλουτών.

7. Μεγάλες τσέπες

ρούχα για έντονα οπίσθια

Στα ρούχα για έντονα οπίσθια συμπεριλαμβάνονται αναμφισβήτητα τα παντελόνια (jean και μη) που έχουν μεγάλες τσέπες στο πίσω τμήμα τους. Πρόκειται συνήθως για ψηλόμεσα παντελόνια των οποίων οι τσέπες ξεκινούν από την περιοχή της γυναικείας μέσης. Το μέγεθος και η μεγάλη περιοχή που καλύπτουν οι τσέπες αυτές βοηθούν στο να δείχνουν πιο πλούσιοι αλλά και πιο «υπερυψωμένοι» οι γλουτοί.

8. Ψηλοτάκουνα παπούτσια

ρούχα για έντονα οπίσθια

Μπορεί να αφορούν την υπόδηση και όχι την ένδυση, ωστόσο δε γινόταν να μη συμπεριλάβουμε τα παπούτσια που έχουν λεπτό και ψηλό τακούνι ως must στο συνδυασμό τους με ρούχα για έντονα οπίσθια. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δίνουν αμέσως μια υπέροχη εικόνα στα σώμα μας, το κάνουν να στέκεται πιο όμορφα· δείχνουν τα πόδια μας πιο ψηλά και λεπτά και κατ’ επέκταση τον ποπό μας πιο στητό και υψωμένο· αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο το ρούχο που φοράμε, όποιο κι αν είναι αυτό· και, τέλος, ανεβάζουν στα ύψη τη θηλυκότητα, το σεξαπίλ και πάνω απ’ όλα την ψυχολογία μας!










πηγη:dynamikhgynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου