Περίεργα beauty hacks από τις celebrities του Hollywood που όντως δουλεύουν

  Pin by Alison Lombardo on Makeup | Bella hadid style, Beauty ...

Το απαλό μακιγιάζ της Bella Hadid

Η Bella Hadid, μας είπε για ένα hack που ανακάλυψε στην Ιαπωνία, ώστε να έχει την άψογη βάση, το οποίο ακούγεται τρελό, αλλά λειτουργεί. Η κορεατική εταιρεία, που ονομάζεται Jamsu, προτείνει να βάζουμε το μακιγιάζ μας και έπειτα να κάνουμε το λεγόμενο baking μας, αφού έχουμε βρέξει το σφουγγάρι σε κρύο νερό για 10 δευτερόλεπτα.




Η λάμψη της Cindy Crawford
Η Cindy Crawford έχει πάρει πηγή ομορφιάς την Κλεοπάτρα και για αυτό δίνει στον εαυτό της τακτική περιποίηση προσώπου με ένα μίγμα μεταλλικού νερού και γάλατος σε όλο το πρόσωπό της. Αν θέλετε να αποφύγετε την ξηρότητα, το μόνο που κάνετε είναι να αναμίξετε μια κουταλιά της σούπας μελιού, ένα κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο και μια κουταλιά της σούπας γάλα σε ένα μπολ. Τότε το εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας με μια βούρτσα, που δουλεύει προς τα έξω, επιτρέποντας στη μάσκα να καθίσει στο πρόσωπό μας για 10-15 λεπτά πριν το ξέπλυμα.



Το λαμπερό χρώμα μαλλιών της Nicole Kidman
Η Nicole Kidman ισχυρίστηκε ότι η εκπληκτική κόκκινη χαίτη της είναι αποτέλεσμα του χυμού βακκίνιο. Απλά ανακατέψτε ένα φλιτζάνι χυμό από βιολογικό βακκίνιο με ¼ φλιτζάνι νερό και χρησιμοποιήστε το ως το τελικό ξέβγαλμα αφού πλύνετε τα μαλλιά σας.



Τα λεία μάτια χωρίς ρυτίδες της Kim Kardashian
Ο Μάριο Ντετιβανάβιτς, makeup artist της, δήλωσε ότι χρησιμοποιεί hemorrhoid cream, για να σφίξει την επιδερμίδα της Kim και να μειώσει την εμφάνιση των ρυτίδων. Λειτουργεί πραγματικά καθώς περιορίζει τα αιμοφόρα αγγεία, μειώνει την ερυθρότητα και περιέχει επίσης ένα αντιφλεγμονώδες συστατικό που θα σας απαλλάξει από κάθε πρήξιμο. Μην το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα όμως, καθώς μπορεί να στεγνώσει το δέρμα σας.



Οι λαμπερές μπούκλες της Blake Lively και της Salma Hayek
Η Salma Hayek και η Blake Lively έχουν αποκαλύψει ότι αντί να χρησιμοποιούν το αγαπημένο τους συνοδευτικό στις πατάτες τους, το χρησιμοποιούν ως μάσκα μαλλιών! Η Salma προφανώς χρησιμοποιεί μαγιονέζα, η οποία περιέχει υγιή συστατικά όπως το αυγό, το χυμό λεμονιού και το ξίδι, για να τονώσει τη λάμψη της. Η Μπλέικ, η οποία έμαθε για τη μαγιονέζα από τη μητέρα της, χρησιμοποιεί επίσης το Κέτσαπ Τομάτας ως τόνερ στο χρώμα που διορθώνει τις ξανθές μπούκλες της, αν έχουν αλλάξει απόχρωση. Απλά εφαρμόστε τη μαγιονέζα ή το κέτσαπ ντομάτας απευθείας πάνω στα μαλλιά από τη ρίζα έως την άκρη και το ξεβγάλετε 15 λεπτά αργότερα.



Οι μακριές βλεφαρίδες της Miranda Kerr
Η Miranda Kerr δεν ξοδεύει τα χρήματά της σε βλεφαρίδες, διότι χρησιμοποιεί μεταλλικό κουτάλι. Απλά τοποθετήστε το κουτάλι στο μάτι σας, κουνώντας το φυσικό καμπύλο σχήμα του βλεφάρου σας και στη συνέχεια εφαρμόστε τη μάσκαρα.



Το Perfect Pout της Margot Robbie
Η Margot Robbie, δήλωσε στο περιοδικό ELLE ότι ποτέ δεν χρησιμοποιεί lip balm για τα χείλη, καθώς πιστεύει ότι περιέχει πρόσθετα που ξηραίνουν τα χείλη της, αναγκάζοντας έτσι να αγοράζει συνεχώς όλο και περισσότερο lip balms, για να τα «χαλαρώσει». Έχει δίκιο, καθώς μερικά lip balms περιέχουν αφυδατικά συστατικά, όπως η φαινόλη και μενθόλη. Αντ’ αυτού, χρησιμοποιεί το Bepanthen, για να δώσει πραγματική ενυδάτωση στα χείλια της.

 











πηγη:lilipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου