Δώσε στο στήθος σου το τέλειο σχήμα με αυτά τα tricks

Κρύο νερό στο ντους

 


Μπορεί το ζεστό νερό να είναι απολαυστικό στο ντους, όμως, εάν πραγματικά θες να δεις αλλαγή στο στήθος σου, πρέπει να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό. Εάν δεν το αντέχεις, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις παγάκια. Το ζεστό νερό δεν σε βοηθάει στον στόχο σου γι’ αυτό κάνε υπομονή, αλλά δες και σαν μια ευκαιρία να δροσιστείς τώρα το Καλοκαίρι!

Ίσια πλάτη

 

 


Όταν σκύβεις το στήθος σου, όχι μόνο δεν φαίνεται τόσο ελκυστικό, αλλά παράλληλα χαλαρώνουν οι μύες του. Διατήρησε τους ώμους σου πάντα ίσιους και μην γέρνεις προς τα μπροστά. Θα κάνεις καλό και στο στήθος, αλλά και στη μέση και την πλάτη σου!

Μην πιέζεις το στήθος σου

 

Μην κοιμάσαι πάνω στο στήθος σου και διάλεξε εσώρουχα, τα οποία δεν σε πιέζουν και είναι άνετα. Ένα σουτιέν το οποίο κρατάει ψηλά το στήθος σου, μπορεί να το κάνει να φαίνεται ελκυστικό, ωστόσο, του κάνει ζημιά. Γι’ αυτό φρόντισε να προσέχεις πολύ όταν αγοράζεις σουτιέν.

Απόφυγε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο

 


Όταν εκτίθεσαι για ώρες στον ήλιο, ειδικά χωρίς αντηλιακό, το δέρμα σου ξηραίνεται και χάνεται η ελαστικότητά του. Εάν θέλεις να διατηρήσεις το καλοσχηματισμένο στήθος σου ως έχει, τότε ξέχνα το τόπλες κάτω απ’ τον ήλιο! Και φυσικά, μην ξεχνάς σε κάθε περίπτωση ν’ ανανεώνεις συχνά το αντηλιακό σ’ όλες τις περιοχές του σώματός σου, και ειδικά στις ευαίσθητες!











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου