Runway’s Summer Hairtrends!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Runway’s Summer Hair Trends

Αφήνουμε πίσω τις βαριές κομμώσεις και υφές του χειμώνα και απολαμβάνουμε την ξέγνοιαστη, δροσιστική πληθώρα των καλοκαιρινών hair trends, που ήρθαν για να μας βάλουν στο απόλυτο καλοκαιρινό mood.


BOLD PONYTAILS

 
Πρακτικές και πάντα κομψές, οι αλογοουρές γίνονται το πιο κομψό look του καλοκαιριού. Φέτος παίζουν πολύ χαμηλά, αγαπούν το μάκρος και δεν λένε όχι στην sleek και περιποιημένη υφή που θα τους δώσει ένα gel.

CROPPED BANGS

 
Οι αφέλειες αναβαθμίζονται και αποκτούν μοντέρνο χαρακτήρα. Τολμήστε να τις συνδυάσετε με έντονο μάκρος για να αποκτήσετε ένα δραματικό hairstyle. Οι συγκεκριμένες είναι κουρεμένες σε ζιγκ-ζάγκ σχηματισμό και χαρίζουν ένα ανατρεπτικό look.

FULL VOLUME

 
Ο έντονος όγκος έκανε την εμφάνιση του στις πασαρέλες του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι θα τον δούμε να αναδεικνύει αλογοουρές, αλλά και φυσικές υφές και το βέβαιο είναι ότι τον υποδεχόμαστε και ανυπομονούμε να τον δοκιμάσουμε.

SPECIAL BRAIDS

 
Οι πλεξούδες κάθε σεζόν παίζουν το δικό τους παιχνίδι. Για το καλοκαίρι τις βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στα πλάγια του κεφαλιού, με στόχο να χαρίσουν μια boho αισθητική. Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε μαζί τους.

TOUCH OF WET

 
Η wet υφή γίνεται η κυρίαρχη τάση του καλοκαιριού. Είτε σε ολόκληρο το κεφάλι, είτε σε στοχευμένα σημεία, το wet look προσδίδει δυναμισμό στην εμφάνιση, ενώ ταιριάζει με τα περισσότερα hairstyles.

VINTAGE BLAST

 
 
Για όσους αγαπούν την τάση του vintage. Τα hairstyles που αντλούν έμπνευση από τη συγκεκριμένη εποχή θα είναι οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού. Sleek υφές, φιδίσιες καμπύλες και έντονη λάμψη γίνονται τα καλύτερα εργαλεία για ένα εντυπωσιακό, βραδινό look.









πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου