Το χρώμα στα μαλλιά με τις μεγαλύτερες αναζητήσεις στο Pinterest!

 Σχετική εικόνα

Από το Toasty Melt μέχρι το Peach Cobbler τα φρούτα, οι τροφές και τα λαχανικά γίνονται πηγές έμπνευσης για τους haircolorists. Με αποτέλεσμα τα μεγαλύτερα trends να θυμίζουν ξεροψημένο τοστ και ροδάκινα.  


Εκείνο όμως που έχει τις περισσότερες αναζητήσεις το Pinterest φέτος το καλοκαίρι ονομάζεται Mushroom Blonde και είναι απλά τέλειο. Όπως καταλαβαίνετε είναι το ξανθό που θυμίζει μανιτάρι… 

Αν και ακούγεται λιγάκι βαρετό στην πραγματικότητα είναι μια υπέροχη απόχρωση με σταχτί τόνο στη σύνθεση του. Είναι ένα χρώμα που κινείται ανάμεσα στο ανοιχτό καστανό και σκούρο ξανθό. Δεν μπορεί δηλαδή να το χαρακτηρίσει κανείς με ένα συγκεκριμένο χρωματικό όρο. Κι επειδή θυμίζει στ’ αλήθεια τα μανιτάρια οι hair colortists βρήκαν τη συγκεκριμένη ονομασία ώστε να καταλάβει κάθε μία από εσάς περί τίνος πρόκειται.

Παράλληλα τα μανιτάρια έχουν πολλές αποχρώσεις όπως ακριβώς και το Mushroom Blonde το οποίο οι ειδικοί για να το πετύχουν δημιουργούν highlights σε πολλούς και διαφορετικούς τόνους.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα καλοκαιρινά looks αφού ο ήλιος και η θάλασσα θα το ξανοίξουν με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο φωτεινό και υπέροχο.

 Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν για να καταλάβετε τι εννοούμε:

 Αποτέλεσμα εικόνας για Mushroom Blonde
 Αποτέλεσμα εικόνας για Mushroom Blonde
 Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα









πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου