Πως να πετύχεις τα πιο εντυπωσιακά βαψίματα ματιών!!

εντυπωσιακά βαψίματα ματιών

Είναι πολύ φυσιολογικό για μια γυναίκα να θέλει να είναι τέλεια στην εμφάνισή της, τόσο στην καθημερινότητά της όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις. Για να καταφέρουμε να γίνουμε εντυπωσιακές, προσπαθούμε να φτιάξουμε τα μαλλιά μας, τα νύχια μας, να βρούμε τον τέλειο συνδυασμό ρούχων που θα ταιριάζει τέλεια με το σώμα μας και με τα υπόλοιπα αξεσουάρ μας, να κάνουμε το τέλειο βάψιμο και πολλά άλλα.
 
Επειδή όμως αυτό δεν είναι πολύ εύκολο και γενικά δεν τα καταφέρνουμε πάντα όπως πρέπει, στο άρθρο αυτό θα σου μιλήσουμε για εντυπωσιακά βαψίματα ματιών και το πώς να τα καταφέρεις.

Εντυπωσιακά βαψίματα ματιών – Είναι απαραίτητα;

Πάρα πολλές γυναίκες, όπως και εσύ ενδεχομένως υποτιμούν την δύναμη που έχουν τα εντυπωσιακά βαψίματα ματιών, αλλά και το πόσο μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή σου.  Σίγουρα δεν αρκεί μόνο ένα βάψιμο για να μεταμορφώσει την εξωτερική σου εμφάνιση. Παρόλα αυτά ένα εντυπωσιακό βάψιμο στα μάτια θα σε κάνει να δείχνεις πολύ πιο όμορφη και περιποιημένη. Ειδικότερα αν το βάψιμο το αφήσεις σε μια αισθητικό που ειδικεύεται σε μακιγιάζ θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα. Βέβαια να θυμάσαι ότι δεν ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου ένα τέτοιο βάψιμο, συνεπώς αν δεν είναι δυνατό να σου γίνει δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι γιατί υπάρχουν πάρα πολλά άλλα εξίσου εντυπωσιακά βαψίματα.
Εν τέλει η άποψή μας είναι ότι τα εντυπωσιακά βαψίματα ματιών δεν είναι κάτι απαραίτητο για το μακιγιάζ σου ούτε η μόνη λύση που έχεις, παρόλα αυτά αν σου ταιριάζει ένα τέτοιο βάψιμο δεν νοείται να μην το δοκιμάσεις, καθώς είμαστε σίγουρες ότι θα το ερωτευτείς.

Εντυπωσιακά βαψίματα ματιών – Συμβουλές σωστού βαψίματος

1. Βάλε ενυδατική στο πρόσωπό σου

Ο χρυσός κανόνας για να καταφέρεις να «χτίσεις» μια καλή βάση για κάθε είδους βαψίματος, πόσο μάλλον για εντυπωσιακά βαψίματα ματιών είναι να βάλεις ενυδατική στο πρόσωπό σου. Με την ενυδατική θα καταφέρεις να τονώσεις την ομορφιά του προσώπου σου αλλά και να δημιουργήσεις μια ιδανική βάση για να κάτσει καλά το μακιγιάζ σου. Επιπλέον με την ενυδάτωση το πρόσωπό σου θα φαίνεται πιο υγιές και συνάμα πιο όμορφο και ευπαρουσίαστο.

2. Πρόσεχε τις μαύρες σακούλες

Ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να υποσκιάσει ένα εντυπωσιακό βάψιμο είναι οι σακούλες κάτω από τα μάτια. Αν έχεις το συγκεκριμένο πρόβλημα στα μάτια σου αυτό που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις να το εξαλείψεις προτού βάψεις τα μάτια σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις τα απαραίτητα μέτρα 2 – 3 μέρες προτού βαφτείς. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά αν γνωρίζεις ότι θα βγεις το σαββατοκύριακο τότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείς από τα μέσα της εβδομάδας. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να εξαλείψεις τις μαύρες σακούλες είναι να αγοράσεις ειδική κρέμα για το πρόβλημά σου ή να βράσεις έτοιμο τσάι και να αφήσεις τα σακουλάκια αφού κρυώσουν πάνω από τα μάτια σου. Φυσικά πρέπει να τα κλείσεις και να περιμένεις να δράσουν οι ουσίες που έχει το τσάι σου. Μπορείς να τα αφήσεις όσο θες τα φακελάκια.

3. Φτιάξε τα φρύδια σου

Αν σε απασχολούν τα εντυπωσιακά βαψίματα ματιών, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να προσέξεις και άλλα πράγματα γύρο από τα μάτια σου, όπως για παράδειγμα οι μαύρες σακούλες που σου αναφέραμε. Ένα άλλο ζήτημα όμως που πρέπει να έχεις λυμένο είναι τα φρύδια σου. Όλα τα εντυπωσιακά βαψίματα ματιών συνδυάζονται με ένα προσεγμένο και τέλειο φρύδι. Για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν να αρχίσεις να ασχολείσαι πιο σοβαρά με την εμφάνιση των φρυδιών σου.  Πρέπει να προσέξεις πολύ το πώς τα βγάζεις αλλά και το σχήμα που τους δίνεις. Βέβαια αν θες το τέλειο αποτέλεσμα μια αισθητικός θα μπορέσει να σε βοηθήσει και να τους δώσει ένα τέλειο σχήμα που θα ταιριάζει στο πρόσωπό σου.

4. Γύρισε τις βλεφαρίδες σου

Όσο καλά και να βάφεις τις βλεφαρίδες σου με την μάσκαρα σίγουρα κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Παραλείπεις μια πολύ σημαντική κίνηση. Για να δώσεις ένα τέλειο σχήμα στις βλεφαρίδες σου αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τις γυρνάς. Δηλαδή όταν θα τις βάφεις, η κίνηση που θα πρέπει να κάνεις είναι να τις προσανατολίζεις προς τα πάνω και με φορά προς το εσωτερικό του ματιού, προκειμένου να τις κάνεις να καμπυλώσουν. Έτσι οι βλεφαρίδες σου θα φαίνονται πιο όμορφες, πιο καλοσχηματισμένες και θα αποκτήσουν και όγκο. Επίσης για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, σου προτείνουμε να αγοράσεις μια  μάσκαρα που να δίνει όγκο στις βλεφαρίδες σου. Αν όμως θες να κάνεις πιο σωστή και πιο επαγγελματική δουλεία ο καλύτερος και πιο «όμορφος» τρόπος για να γυρίσεις τις βλεφαρίδες σου είναι με ένα ειδικό ψαλιδάκι. Βέβαια το ψαλιδάκι βλεφαρίδων πρέπει να χρησιμοποιείται προτού τις βάψεις.

5. Βάλε σωστά το eyeliner

Ένα εξίσου λάθος που μπορεί να καταστρέψει και τα πιο εντυπωσιακά βαψίματα ματιών είναι η λάθος εφαρμογή του eyeliner. Αν το eyeliner μπει λάθος, θα σου καταστρέψει όλο το λούκ. Για τον λόγο αυτό πρέπει να δώσεις την πρέπουσα προσοχή στην εφαρμογή του. Μια συμβουλή που βρίσκουμε ιδιαίτερα χρήσιμη και αποτελεσματική είναι να βάλεις διπλή στρώση του eyeliner. Έτσι θα φαίνεται πιο παχύ και πιο ωραίο ενώ δεν θα σου φύγει με τίποτα. Επιπλέον μπορείς την δεύτερη στρώση να την εφαρμόσεις χρησιμοποιώντας ένα γυαλιστερό χρώμα που θα δώσει μια εντυπωσιακή όψη στα μάτια σου.

6. Βρες τα σωστά χρώματα

Το Α και το Ω για τα εντυπωσιακά βαψίματα ματιών είναι το σωστό χρώμα στο μακιγιάζ σου. Όσο τέλεια τεχνική και να έχεις στο να βάζεις το eyeliner, την μάσκαρα σου, το κραγιόν σου και τις σκιές σου, αν δεν διαλέξεις τα σωστά χρώματα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι ικανοποιητικό. Συνεπώς αν θες να έχεις ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τα ιδανικά χρώματα για εσένα. Το πώς θα το καταφέρεις αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο. Αρχικά μπορείς να δοκιμάσεις διαφορετικές αποχρώσεις και να συγκρίνεις τα αποτελέσματα. Αν σου είναι δύσκολο αυτό μπορείς να ψάξεις εξαρχής αποχρώσεις που ταιριάζουν με το χρώμα τις επιδερμίδας σου, με το χρώμα των ματιών σου και των μαλλιών σου. Αν πάλι δεν το έχεις με τα χρώματα και δεν εμπιστεύεσαι το γούστο σου, η λύση που σου απομένει είναι να ζητήσεις την βοήθεια ειδικού στο θέμα μακιγιάζ. Ακόμα μπορείς να πας και σε διάφορα μαγαζιά που πουλάνε είδη μακιγιάζ και να ζητήσεις να σε βάψουν προκειμένου να διαλέξεις το κατάλληλο χρώμα προτού αγοράσεις κάτι.

7. Πάχυνε τα φρύδια σου

Το μυστικό για εντυπωσιακά βαψίματα ματιών είναι να παχύνεις τα φρύδια σου. Σύμφωνα με τους αισθητικούς ένα παχύ φρύδι είναι ιδανικό για να κάνεις ένα εντυπωσιακό βάψιμο. Το πώς θα αποκτήσεις ένα πιο παχύ φρύδι είναι σχετικά απλό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να αφήνεις τα φρύδια σου να μεγαλώσουν και να αλλάξεις το σχήμα τους σταδιακά έτσι ώστε να μεγαλώσει το περίγραμμά τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερο πάχος. Αν από την άλλη τα φρύδια σου δεν μεγαλώνουν γρήγορα, αυτό που μπορείς να κάνεις για σου μεγαλώσουν πιο γρήγορα αλλά και να σου πυκνώσουν είναι να βάζεις καθημερινά αμυγδαλέλαιο ή καστορέλαιο. Τα συγκεκριμένα έλαια μπορείς να τα προμηθευτείς από ένα κοντινό φαρμακείο σου ή από κάποιο κατάστημα με βιολογικά προϊόντα. Εφόσον προμηθευτείς το κατάλληλο έλαιο, τα πράγματα γίνονται πολύ απλά καθώς η διαδικασία που έχεις να ακολουθήσεις είναι τόσο απλή που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι κάθε βράδυ προτού κοιμηθείς να αλήψεις στα φρύδια σου μια μικρή ποσότητα από το εκάστοτε έλαιο και να το αφήσεις να δράσει όλο το βράδυ όσο κοιμάσαι. Αν όμως σε ενοχλεί η αίσθησή του στο πρόσωπό σου, μπορείς να το αφήσεις να δράσει για 15 – 30 λεπτά και στην συνέχεια να ξεπλυθείς με μπόλικο κρύο νερό.

8. Βάλε nude κραγιόν

Μια μυστική συμβουλή που δεν είναι ευρέος γνωστή όσο αφορά το μακιγιάζ και τα εντυπωσιακά βαψίματα ματιών είναι να χρησιμοποιήσεις ένα nude κραγιόν για τα χείλια σου. Μπορεί να σου φαίνεται παράξενο το πώς σχετίζονται τα χείλια με το βάψιμο στα μάτια, αλλά η αλήθεια είναι πως σχετίζονται άμεσα. Πιο συγκεκριμένα αν επιλέξεις ένα nude κραγιόν για τα χείλια σου, αυτό που θα καταφέρεις είναι να κάνεις ωραία τα χείλια σου, αλλά με ένα απαλό χρώμα το οποίο θα τονίζει το ωραίο βάψιμο στα μάτια σου. Αν θες βέβαια ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα,  μπορείς να τελειοποιήσεις το βάψιμό σου με ένα lip gloss γυαλιστερό ουδέτερης απόχρωσης.

Εντυπωσιακά βαψίματα ματιών – Ιδέες

Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε διάφορες εικόνες σχετικά με εντυπωσιακά βαψίματα ματιών, προκειμένου να εμπνευστείτε.

εντυπωσιακά βαψίματα ματιών εντυπωσιακά βαψίματα ματιών εντυπωσιακά βαψίματα ματιών εντυπωσιακά βαψίματα ματιών εντυπωσιακά βαψίματα ματιών εντυπωσιακά βαψίματα ματιών εντυπωσιακά βαψίματα ματιών εντυπωσιακά βαψίματα ματιών 

  








πηγη:dynamikhgynaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου