Φανταστικές δημιουργίες μαλλιών!!


Μοναδικές δημιουργίες που αποτελούν μια ωδή προς την κομμωτική φαντασία, οι οποίες θα σας γεμίσουν έμπνευση και θα ξυπνήσουν την ανάγκη σας για δημιουργία.


TRIBAL COLORS

 
Ένα πολυμορφικό hairstyle, το οποίο συνδυάζει χρώμα, μήκη και ανατρεπτικές πινελιές. Η περούκα προσδίδει δύναμη στην εμφάνιση, ενώ τα κοντοκουρεμένα μαλλιά προκαλούν αντίθεση.

NET CREATIONS

 
Άκρως καλλιτεχνικό χτένισμα, το οποίο χρησιμοποιεί τους σχηματισμούς των μαλλιών και τα δίχτυα, για να δημιουργήσει ξεχωριστά σχήματα. Το κόκκινο χρώμα των μαλλιών προκαλεί αντίθεση.

COLOR OF THE ASHES

 
Η αισθητική αντλεί έμπνευση από την τάση του boho, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του χτενίσματος είναι η περούκα των χυτών μαλλιών, τα οποία εντυπωσιάζουν με το χρώμα τους.

ROUND VOLUME

 
Πομπώδες και ανατρεπτικό, αυτό το look συγκεντρώνει όλη του δυναμική σε ένα μόνο σημείο. Η μπάλα των μαλλιών στο άνω μέρος κλέβει τις εντυπώσεις με την αφηρημένη δομή της.

ALL METALLIC

 
Ένα ευφάνταστο hairstyle, το οποίο χρησιμοποιεί τα μεταλλικά clips ως κύρια διακόσμηση. Τα μαλλιά είναι δουλεμένα σε μια αυστηρή πλεξούδα.

VICTORIAN WIG

 
Η περούκα αντλεί έμπνευση από την Βικτωριανή εποχή και στολίζεται με vintage στοιχεία όπως λουλούδια και ένα καράβι. Το στυλ εκπνέει την αισθητική μιας νοσταλγικής εποχής.








πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου