Onyx by Ioanna Kaklamani..Nail Art is a language!!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι λαμβάνουμε μέρος στην μεγαλύτερη έκθεση ομορφιάς, στην Beauty Greece στο Mec Παιανίας 13 με 15 Απριλίου!!

Μαζί μας καταξιωμένοι επαγγελματίες και γνωστοί στο χώρο Nail Masters, Ιωάννα Κακλαμάνη και Νάνσυ Παλτόγλου, που θα μας δείξουν νέες τεχνικές, nail arts και ότι άλλο εσείς ζητήσετε!! Σας περιμένουμε στο Stand No 196...

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Ένας φιλόξενος και άνετος χώρος 20 μέτρα από το μετρό Κεραμεικός, που δημιουργήθηκε με στόχο να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς υψηλής ποιότητας, με επαγγελματικά προϊόντα μανικιούρ – πεντικιούρ και τεχνητών νυχιών. Και φυσικά πάντα με γνώμονα τη μέγιστη ποιότητα και εξυπηρέτηση, για άψογο και εγγυημένο αποτέλεσμα! 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνο

Επίσης στο χώρο πραγματοποιούνται ιδιαίτερα μαθήματα και σεμινάρια ονυχοπλαστικής, με την Ιωάννα Κακλαμάνη - International master educator, μία από τις καλύτερες επαγγελματίες τεχνίτριες του χώρου ονυχοπλαστικής, που θα σας διδάξει την αγαπημένη σας τέχνη!!! 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα
 Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα κάθονταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Δείτε μερικά υπέροχα αποτελέσματα, από τις μαθήτριες του σεμιναρίου, Nail Line Part II.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώροςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.Η εικόνα ίσως περιέχει: γρασίδι, φυτό, φύση, κείμενο και υπαίθριες δραστηριότητες

 Για να δηλώσετε συμμετοχή⁣ στα επόμενα σεμινάρια, καλέστε στο 6948485101⁣
 ή κλικ στο www.facebook.com/OnyxJK για να μαθαίνετε πρώτοι, τα νέα της Onyx by Ioanna Kaklamani.



  




πηγη:imodaeinaitexni


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου